Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν δωρεάν βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι διάρκειας μιάμιση ώρας από την εταιρεία Rent2Go Αβραμίδης!

Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Rent2Go Αβραμίδης δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν δωρεάν βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι διάρκειας μιάμιση ώρας!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει:

1) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Rent2Go Αβραμίδης στο facebook

https://www.facebook.com/rent2go.avramidis/

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές  θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα λάβουν οι ίδιοι το δώρο τους από την εταιρεία Rent2Go Αβραμίδης  (Σουμελά 39, πεζόδρομος Καλαμαριάς, Θεσσαλονίκη, τηλ.6943 909 496 & 2310 422 651 ).

Το δώρο του διαγωνισμού:

Από μία δωρεάν βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι διάρκειας μιάμιση ώρας, για δύο τυχερά παιδάκια, καθώς τα ηλεκτρικά πατίνια αποτελούν το πιο διασκεδαστικό μέσο μεταφοράς για κάθε κοντινή ή μακρινή βόλτα!!!

Λίγα λόγια για την εταιρεία Rent2Go Αβραμίδης  :

Η Rent2Go Αβραμίδης αποτελεί μία σύγχρονη επιχείρηση ενοικίασης παιδικών οχημάτων και δραστηριοποιείται σε μία υπέροχη τοποθεσία στον Πεζόδρομο Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα μας διαθέτει προς ενοικίαση παιδικά αυτοκινητάκια, μοτοσυκλέτες & ηλεκτρικά πατίνια σε προσιτές τιμές, χαρίζοντας καθημερινά μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε κάθε παιδί!

Οι υπηρεσίες μας αποτελούν μία πραγματικά οικογενειακή δραστηριότητα!

Τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια της Rent2Go Αβραμίδης είναι τηλεκατευθυνόμενα, αλλά και με δυνατότητα αυτόνομης χρήσης από το παιδί ανάλογα με την ηλικία του.

Με την ενοικίαση των παιδικών οχημάτων, η ομάδα μας σας εξοπλίζει με όλα τα απαραίτητα gadgets ασφαλείας για την εγγυημένη προστασία του παιδιού.

Επικοινωνία:

Σουμελά 39, στον Πεζόδρομο Καλαμαριάς,

Θεσσαλονίκη,

τηλ.6943 909 496 & 2310 422 651

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα!