Δύο τυχεροί γονείς θα κερδίσουν ένα παγούρι ΙΟΝ8 και ένα ειδικό Thermos για καφέ το Cafestor από της Scholart Α.Ε. !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την Scholart A.E.δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς γονείς  με τα παιδάκια τους   να κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων και συγκεκριμένα ένα παγούρι ΙΟΝ8 και ένα ειδικό Thermos για καφέ το Cafestor !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει :

  1. να κάνετε Like στη σελίδα της Scholart A.E.στο facebook:

https://www.facebook.com/pages/category/Company/Scholart-1562882070614446/

  Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/H νικητής-ια  θα λάβει τα δώρα του/της με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της

Περιγραφή του σετ προϊόντων της Scholart A.E.  :

Η Scholart A.E. έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή στην Ελλάδα των παγουριών και Thermos της ΙΟΝ8.

  • Τα παγούρια της ΙΟΝ8 διατίθενται σε πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, είναι κατασκευασμένα με υλικό Tritan BPA Free, κατάλληλα και πιστοποιημένα για ασφαλή χρήση από παιδιά και ενήλικες, δεν παρουσιάζουν διαρροές, έχουν ειδικά σχεδιασμένο καπάκι που κλειδώνει και ανοίγει με το ένα χέρι, διαθέτουν ειδικό στόμιο που εξασφαλίζει συνεχή και ομαλή ροή, πλένονται στο χέρι και αντέχουν υγρά σε θερμοκρασίες από 96 βαθμούς Κελσίου μέχρι -10 βαθμούς Κελσίου. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη 350 ml, 500 ml, 750 ml και 1000ml, σε πολλά χρώματα και σε όμορφα παιδικά σχέδια στα 350 και 500 ml. (Προσοχή: Δεν πλένονται στο πλυντήριο και δεν μπαίνουν σε φούρνους μικροκυμάτων)

  • Εκτός από τα παγούρια με υλικό Tritan BPA Free, η ION8 παράγει και παγούρια με μεταλλικό σώμα σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, με το ίδιο εργονομικό καπάκι.

  • Τα ποιοτικά Thermos της ΙΟΝ8, για ζεστά και κρύα ροφήματα διατίθενται σε διάφορους τύπους και μεγέθη και διατηρούν τα κρύα υγρά 24 ώρες και τα ζεστά 12 ώρες. Εκτός από τα κλασικά Thermos, η ΙΟΝ8 έχει και ένα ειδικό Thermos για καφέ, το Cafestor, που διαθέτει ειδικό στόμιο για να μπορείς να πίνεις τον καφέ γουλιά-γουλιά και διατίθεται σε χρώμα μαύρο και χρυσό σε μεγέθη 360 και 480 ml.

Επικοινωνία: SCHOLART A.E. Τσαμαδού 25, τ.κ. 16 345 Ηλιούπολη, Αθήνα, τηλ. 210- 97 64 772, fax 210- 97 64 774, e-mail info@scholart.gr & url www.scholart.gr

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Καρυδας Δημητρης - Θεσσαλονίκη
  2. Δεσύλλα Ελένη - Αθήνα