Διαγωνισμός για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ZITO! - KING OF TOKYO DARK EDITION (Συλλεκτική έκδοση) από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία  σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ZITO! – KING OF TOKYO DARK EDITION (Συλλεκτική έκδοση) !Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:
https://www.facebook.com/psichogios/

και Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν ο/η νικητής/ια είναι από την Αθήνα θα λάβει ο ίδιος/α το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμανουήλ Μπενάκη 13, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ. 210- 36 18 654), διαφορετικά εάν είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα το λάβει  με courier,  αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το επιτραπέζιο παιχνίδι ZITO!- KING OF TOKYO DARK EDITION (Συλλεκτική έκδοση):

Η ΠΟΛΗ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ… ΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΝΑΜΕΙΓΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ.

Οι σκιές που βρυχώνται καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τα γιγαντιαία ρομπότ και οι άγριοι εξωγήινοι συγκρούονται μέσα σε χαοτικές εκρήξεις. Η μάχη θα είναι επική. Μόνο ένας από αυτούς θα γίνει ο αρχηγός της κατεστραμμένης πόλης.

Όμως… Ποιες είναι αυτές οι δύο γνωστές σιλουέτες που αναδύονται από το σκοτάδι;

Το best seller επιτραπέζιο KING OF TOKYO επανέρχεται με μια συλλεκτική επετειακή έκδοση, πιο σκοτεινή και συναρπαστική από ποτέ! Το KING OF TOKYO – DARK EDITION βασίζεται στους κανόνες του κλασικού παιχνιδιού, διαθέτει νέα εντυπωσιακή εικονογράφηση, deluxe μέρη, καθώς και έναν νέο μηχανισμό, που δίνει νέα πνοή στο παιχνίδι και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους παίκτες.

Στο KING OF TOKYO – DARK EDITION, η μάχη διεξάγεται σε έναν πιο σκοτεινό κόσμο στον οποίο ο αγώνας για τον έλεγχο του Τόκιο δεν ήταν ποτέ τόσο σκληρός και αδυσώπητος! Οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους των γιγαντιαίων τεράτων και είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να κατακτήσουν το Τόκιο. Ρίξτε τα ζάρια, αγοράστε κάρτες δύναμης, σαρώστε τα πάντα και εξαλείψτε τους αντιπάλους σας για να κερδίσετε το παιχνίδι. Ο τελευταίος που θα μείνει θα είναι ο νικητής!Το επιτραπέζιο διατίθεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Τυπώθηκε μόνο μία φορά και κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Περιεχόμενα: 6 ταμπλό τεράτων, 1 ταμπλό του Τόκιο, 6 γκρι ζάρια, 66 κάρτες ισχύος, 6 φιγούρες από χαρτόνι, 10 πλακίδια μοχθηρίας, 6 μετρητές μοχθηρίας, φορτιστές ενέργειας, 27 μάρκες, 2 κίτρινα ζάρια, 1 βιβλίο κανόνων

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για 2-6 παίκτες άνω των 8 ετών.

Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 30 λεπτά.

Σειρά

Κατασκευαστής

Κωδικός είδους

T-ZIT-51678

Κωδικός

24321

Διαστάσεις συσκευασίας (ΥxΠxΜ)

25.00x25.00x6.50 cm

Για παιδιά ηλικίας 9-18+ ετών

Φύλο αγόρι, κορίτσι

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικήτης ειναι ο Ρώσσιος Λάκης - Κομοτηνή