Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει από τα καταστήματα παιχνιδιών BOOOM toys μία σχολική τσάντα δημοτικού «Star Wars Vader Σακίδιο» ή μία «Violetta» ανάλογα με το φύλο του παιδιού!


Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με τα καταστήματα παιχνιδιών BOOOM toys δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει μία σχολική τσάντα δημοτικού «Star Wars Vader Σακίδιο» ή μία «Violetta» ανάλογα με το φύλο του.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει:

1) να κάνετε Like στη σελίδα των καταστημάτων παιχνιδιών BOOOM toys στο facebook

https://www.facebook.com/BooomToys/

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής/ια   θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα λάβει o ίδιος/α το δώρο του/της είτε από το κατάστημα παιχνιδιών BOOOM toys (Αγίας Σοφίας 28-30,Θεσσαλονίκη τηλ./fax: 2310 274 582), είτε από το κατάστημα BOOOM toys στο κέντρο της Καλαμαριάς (επί της οδού Μεταμορφώσεως 24, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 407 144).

Το δώρο του διαγωνισμού:

«Star Wars Vader Σακίδιο» με κωδικό 04-338-17031 για αγόρι !

ή «Violetta» με κωδικό 74-672023P για κορίτσι!


Λίγα λόγια για τα κατάστημα παιχνιδιών BOOOM toys:

Τα καταστήματα παιχνιδιών BOOOM toys με έδρα την Θεσσαλονίκη στεγάζονται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα επί της οδού Αγίας Σοφίας 28-30 στον πεζόδρομο, καθώς επίσης και στο κέντρο της Καλαμαριάς επί της οδού Μεταμορφώσεως 24.

Τον Νοέμβριο του 2017 δημιουργήθηκε και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας www.booomtoys.gr.

Η δραστηριότητα της εταιρείας ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου 2012 και παρότι είναι μια νέα εταιρεία, δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι από ανθρώπους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στην λιανική πώληση εδώ και 28 χρόνια.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ξεκάθαρη και άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιλογή επώνυμων παιχνιδιών, που τηρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας των παιδιών, στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

Η προιοντική γκάμα του καταστήματος είναι άκρως ενημερωμένη και πολυδιάστατη, αφού δίνει πολλαπλές επιλογές παιχνιδιών και γενικότερα παιδικών ειδών.

 

Το παιδί και η δημιουργική του απασχόληση είναι η βασική και καθημερινή ενασχόληση των ανθρώπων της εταιρείας BOOOM toys και γι αυτό τον σκοπό προσπαθούμε όλοι μας, με την ίδια συνέχεια αλλά και συνέπεια!!!

BOOOM toys

Αγίας Σοφίας 28-30,Θεσσαλονίκη, τηλ./fax: 2310 274 582

BOOOM toys στο κέντρο της Καλαμαριάς, επί της οδού Μεταμορφώσεως 24, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 407 144

 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η  κουρβουλη ειρηνη -θεσσαλονικη