Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει για το back to school ένα σχολικό σετ προϊόντων από την εταιρεία Ecolife: Ένα φαγητοδοχείο ανοξείδωτο 800ml και ένα μεταλλικό ανοξείδωτο μπουκάλι 500 ml (σε χρώμα επιλογής του) !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Ecolife δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει για το back to school ένα σχολικό σετ προϊόντων Ecolife: Ένα φαγητοδοχείο ανοξείδωτο 800 ml και ένα μεταλλικό ανοξείδωτο μπουκάλι 500 ml (σε χρώμα επιλογής του ανάλογα με το φύλο του παιδιού) !


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπεινα κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή πώλησης του ανοξείδωτου φαγητοδοχείου:

α) 15,00 ευρώ β) 10,90 ευρώ

2) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Ecolife.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/lifegreengr

να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/H νικητής-ια  θα λάβει τα δώρα του/της με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.


 



Περιγραφή του σχολικού σετ προϊόντων της Ecolife :

Φαγητοδοχείο Ανοξείδωτο 800ml

  • * Εσωτερικά ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 για υγιεινή μεταφορά φαγητού και εύκολο καθάρισμα. Εξωτερικά υψηλής ποιότητας πλαστικό περίβλημα.
  • * Καπάκι ασφαλείας με λάστιχο σιλικόνης, που μεγιστοποιεί την στεγανότητα. Αναδιπλούμενα χερούλια, 2 πλαϊνά κλιπ ασφαλείας και βαλβίδα αφαίρεσης του αέρα, για αεροστεγές κλείσιμο και διατήρηση του φαγητού σας φρέσκου.
  • * Διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας περίπου 2 ώρες.
  • * Ιδανικά για το γραφείο, το σχολείο ή την εκδρομή.
  • BPA FREE.

Διαστάσεις cm (Ύψος x Βάση):17,00 x 12,00 x 6,50.

Βάρος: 162gr χωρίς καπάκι / 262gr με καπάκι.

Χωρητικότητα: 800ml.

Προσοχή: Δεν συνιστάται η τοποθέτηση του σε φούρνο και όπως όλα τα ανοξείδωτα σκεύη, δεν πρέπει να μπαίνει στο φούρνο μικροκυμμάτων.

Μεταλλικό ανοξείδωτο μπουκάλι 500 ml

Για νερό και κρύα ροφήματα. Μικρό, ελαφρύ, οικολογικό και επαναχρησιμοποιούμενο.

  1. Aπόλυτα ασφαλές και υγιεινό, χωρίς τις τοξικές ουσίες του πλαστικού μπουκαλιού ή του αλουμινίου.
  2. σχέδια που θυμίζουν τα παιδικά τους παιχνίδια και χρώματα που ξεχωρίζουν.
  3. Με πρακτικό καπάκι, για εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο. Κατάλληλο για το σχολείο ή την εκδρομή.
  4. Με ατσαλένιο και όχι αλουμινένιο δαχτυλίδι εσωτερικά, για πιο ομαλό βίδωμα-ξεβίδωμα.
  5. BPA FREE.
  6. Δε σπάει.
  7. Stainless steel 18/8 (304).

‘αγορίστικη’ διάθεση και με σχέδια που θυμίζουν τα παιδικά του παιχνίδια, θα το έχει μαζί του όλη την ημέρα! Κατάλληλο για το σχολείο ή την εκδρομή, απόλυτα ασφαλές και υγιεινό, χωρίς τις τοξικές ουσίες του πλαστικού μπουκαλιού.



Γιατί να διαλέξω παγούρι από ανοξείδωτο ατσάλι;

1) O σημαντικότερος λόγος για να πείτε ‘ναι’ στα ανοξείδωτα παγουράκια είναι το υγιεινό τους υλικό και η μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Καθότι δεν σπάνε εάν πέσουν κάτω, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τα κοινά παγούρια.

2) Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι το πλέον υγιεινό και ασφαλές υλικό, καθώς δεν περιέχει Δισφαινόλη και καρκινογόνες ουσίες, όπως συμβαίνει με κάποια κακής ποιότητας πλαστικά ή αλουμινένια δοχεία. Επιπλέον το ανοξείδωτο ατσάλι δε συγκεντρώνει βακτήρια, ακόμη και αν γρατζουνιστεί. Μη ξεχνάμε ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή υλικού για κατασκευή νοσοκομειακών εξαρτημάτων και ειδών κουζίνας.

Διαστάσεις cm (Ύψος x Βάση): 15,1 cm x 7,0 cm.

Βάρος xωρίς πώμα (με πώμα): 88 gr (120 gr).

- Ακατάλληλο για ανθρακούχα ποτά.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Λ. Μαραθώνος 11,Γέρακας
τ.κ. 15 344, Αθήνα
e-mail: info@lifegreen.gr

Τηλ.:210-77 88 885

Κιν.:6977 436 491

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Ντάση Νεκταρία - ΖΩΓΡΑΦΟΣ / ΑΘΗΝΑ