Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα ισοθερμικό τσαντάκι φαγητού, ένα παγούρι, ξυλομπογιές και μίνι νερομπογιές από την Rex London, καθώς και χρωμοσελίδες με σχετικό θέμα από την dodo, ένα super δώρο αποκλειστικά από το hello kids!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το hello kids  δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα ισοθερμικό τσαντάκι φαγητού, ένα παγούρι, ξυλομπογιές και μίνι νερομπογιές από την Rex London, καθώς και χρωμοσελίδες με σχετικό θέμα από την dodo !
 Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:


 1)να κάνετε Like στη σελίδα του hello kids στο facebook:
https://www.facebook.com/hellokids.gr/


να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr


και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.


Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα  θα λάβει  το δώρο του από τον πολυχώρο hello kids (Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Αθήνα, τηλ. 210-68 28 809), διαφορετικά εάν είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα το λάβει  με courier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.


Περιγραφή του δώρου από το hello kids:

Ένα ισοθερμικό τσαντάκι φαγητού, ένα παγούρι, ξυλομπογιές και μίνι νερομπογιές από την Rex London, καθώς και χρωμοσελίδες με σχετικό θέμα από την dodo !

hello kids
Χαριλάου Τρικούπη 6-10,
 Αθήνα,
 τηλ. 210-68 28 809
https://hellokids.gr/
 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι :ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ