Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Η Παναγία και η χαμένη εικόνα" από τις εκδόσεις Πορφύρα

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πορφύρα δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από  ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου: «Η Παναγία και η χαμένη εικόνα».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Πορφύρα  στο faceboοk:

https://www.facebook.com/mkokkinou/

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο faceboοk:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικήτριες θα παραλάβουν το δώρο τους  με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο: «Η Παναγία και η χαμένη εικόνα»

Η ζωή και τα προσκυνήματα της Παναγίας μέσα από τα μάτια δυο παιδιών.

Η Σέβη άνοιξε με προσοχή το καρυδένιο σεντούκι και μπροστά της απλώθηκαν όλες οι αναμνήσεις και η ζωή της γιαγιάς της. Καθώς παραμέρισε τις παλιές δαντέλες, τις περίτεχνες καρφίτσες, τις ξεθωριασμένες φωτογραφίες και τα κιτρινισμένα προσευχητάρια, το βλέμμα της τράβηξε ένα κόκκινο παλιό view master! Ουάου, είχαν τέτοια παιχνίδια τα παλιά χρόνια;
Αυτό πρέπει να είναι της μαμάς, είπε ο Γεράσιμος και άρπαξε το παιχνίδι. «Προσκύνημα στην Παναγιά» έγραφε η χάρτινη στρογγυλή ταινία που είχε μέσα.

Η Σέβη και ο Γεράσιμος, οι ήρωες αυτής της ιστορίας, θα ταξιδέψουν νοητά στους Άγιους Τόπους, όπου περπάτησε και έζησε η Παναγία μας, θα μάθουν για τη ζωή της και με την ευλογία της θα ανακαλύψουν τη χαμένη εικόνα της!

Εικονογράφηση: Θάνος Τσίλης, Εύα Καραντινού

Σελίδες: 80

ISBN: 9786185197599

Λ.Τ: 13,50 ευρώ


 


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Κουτρουλού Ζωγραφιά zografia_- Άνοιξη/Αθήνα
  2. Πατσατζουδη Δέσποινα- Γιαννιτσά Πελλας