Δύο τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία συσκευασία με μάσκες προστασίας 3ply των 50 τεμαχίων και από μία δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ από το ηλεκτρονικό κατάστημα - φαρμακείο Vita4you !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα -φαρμακείο Vita4you δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία συσκευασία με μάσκες προστασίας 3ply των 50 τεμαχίων και από μία δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ, τις οποίες μπορούν να εξαργυρώσουν είτε από το eshop www.vita4you.gr , είτε από το φυσικό κατάστημα-φαρμακείο Vita4you (οδό Άρη Βελουχιώτη 33Α, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 444 422). 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει :

1)να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος- φαρμακείου Vita4you στο facebook:

https://www.facebook.com/vita4you

να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές θα λάβουν τα δώρα τους    με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή των δώρων του διαγωνισμού:

Συσκευασία Μάσκα Προστασίας 3ply Μίας Χρήσης 50 τμχ

  • Μάσκες προστασίας

  • Μίας χρήσης

  • Ανθεκτικές

  • Άνετες

  • Συσκευασία 50 τεμαχίων

Μάσκες προστασίας μίας χρήσης με αποδοτική εφαρμογή σε όλους τους τομείς και σκοπό την προσωπική υγιεινή και ασφάλεια. Διαθέτουν ειδικό έλασμα στην περιοχή της μύτης για την καλύτερη εφαρμογή τους, πιστοποίηση CE και προστατεύουν από ιούς και βακτήρια σε ποσοστό μεγαλύτερο ή ίσο του 95%.

Οδηγίες Χρήσης:

1.Κατά την εφαρμογή τοποθετήστε την σκουρόχρωμη επιφάνεια στο εξωτερικό μέρος και την ανοιχτόχρωμη σε επαφή με την στοματική και ρινική κοιλότητα.

2.Εφαρμόστε τα λάστιχα στερέωσης πίσω από τα αυτιά.

3.Πιέστε το έλασμα στο άνω μέρος της μάσκας ώστε να εφαρμόζει πλήρως στην περιοχή της μύτης.

4.Βεβαιωθείτε ότι η στοματική και η ρινική κοιλότητα καλύπτονται πλήρως από τη μάσκα.

5.Συνιστάται η καταστροφή της μετά το πέρας της χρήσης.

 

2) Μία δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ

οι οποίες μπορούν να εξαργυρωθούν είτε από το eshop www.vita4you.gr, είτε από το φυσικό κατάστημα- φαρμακείο Vita4you (οδό Άρη Βελουχιώτη 33Α, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 444 422). 

 

Λίγα λόγια για το Vita4you:

To ηλεκτρονικό φαρμακείο Vita4you είναι εδώ για σένα από το 2010!

Χιλιάδες προϊόντα επώνυμων εταιρειών όπως Apivita, Frezyderm, Vichy, Solgar, Lamberts, μπορείτε να τα παραλάβετε στην πόρτα σας εύκολα και γρήγορα. Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό του είναι πρόθυμο να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας σε θέματα υγείας, διατροφής και ομορφιάς! Εάν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη, επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα-φαρμακείο Vita4you, στην οδό Άρη Βελουχιώτη 33Α, Καλαμαριά,
τηλ.2310 444 422

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές ειναι

  1. Δημητρίου Μαρία- Ελευσίνα
  2. Ιωάννου Ιωάννα -Θεσσαλονίκη