Δύο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το Χαμένο Παιδί» των εκδόσεων Ελληνικά Γράμματα (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από  ένα αντίτυπο βιβλίου: «Το Χαμένο Παιδί».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ελληνικά Γράμματα  στο facebook:

https://www.facebook.com/ellinikagrammata2016/

να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

2) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποιος είναι ο αριθμός σελίδων του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 216 σελίδες β) 416 σελίδες

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν οι  νικήτριες είναι από την Αθήνα   θα λάβουν  το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου οι ίδιες από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ελληνικά Γράμματα (Λυκαβηττού 1 & Ακαδημίας, τ.κ. 10 672, Αθήνα, τηλ: 210-32 29 620, ωράριο: Δε. & Τετ. 9:30-14:30
  Τρ. – Πέμ. & Παρ. 9:30-18:00, Σάβ. 10:00-14:30).

Εάν οι νικήτριες είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: «Το Χαμένο Παιδί»

3 Απριλίου 1990. Η µικρούλα Σάµι εξαφανίζεται από το σπίτι της στο Μάνσον του Κεντάκι – ένα γεγονός που συντρίβει την οικογένειά της και διχάζει τη βαθιά συντηρητική, θρησκευόµενη κοινωνία της πόλης. Είκοσι οκτώ χρόνια µετά, η Κιµ Λίρι, Αυστραλιανή φωτογράφος, πολιορκείται από έναν άγνωστο ο οποίος ανατρέπει όλα όσα ήξερε για τον εαυτό της, καθώς ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η µικρή Σάµι. Πόσο µακριά µπορεί να φτάσει η Κιµ για να ανακαλύψει την αλήθεια; Αναζητώντας απαντήσεις, επιστρέφει στην αποµακρυσµένη πόλη όπου µεγάλωσε η Σάµι για να αντιµετωπίσει τα φαντάσµατα της παιδικής της ηλικίας. Ωστόσο, όσο πιο βαθιά ψάχνει, τόσο περισσότερα κρυµµένα µυστικά ανακαλύπτει για την οικογένεια της Σάµι… και τόσο περισσότερο πλησιάζει στο ανείπωτο τραύµα του σκοτεινού και διεστραµµένου παρελθόντος της. 

Το συγκλονιστικό λογοτεχνικό ντεµπούτο του Αυστραλού πολυβραβευµένου σεναριογράφου Christian White, που µεταφράστηκε σε περισσότερες από δέκα γλώσσες και έγινε αµέσως µπεστ σέλερ. 

Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ, που αιχµαλωτίζει τον αναγνώστη, από τις πρώτες κιόλας σελίδες, σε ένα αναπάντεχο παιχνίδι ανάµεσα στο παρόν και το παρελθόν. 

Έτος έκδοσης : 2019

Σχήμα: 14 x 20.5 cm

ISBN: 978-960-19-0757-4

Τιμή:15,90 ευρώ  

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΜΑΣΣΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ- ΑΘΗΝΑ
  2. Χαϊδόγιαννου Παρασκευή - Μελίσσια