Διαγωνισμός για ένα σετ αντίτυπων παιδικών βιβλίων «Το Ελάφι της Ρόδου- Περιπέτεια στα Δωδεκάνησα» & «Το Αγκμαράλο» από τις εκδόσεις Κέδρος

Το pamebolta.gr   σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κέδρος δίνει την ευκαιρία  σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα σετ αντιτύπων βιβλίων «Το Ελάφι της Ρόδου- Περιπέτεια στα Δωδεκάνησα» & «Το Αγκαμαράλο»!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Κέδρος στο facebook:

https://www.facebook.com/kedros.gr/

και στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

 2)να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποιος είναι ο αριθμός σελίδων του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 196 σελίδες β) 232 σελίδες

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο-Η νικητής-ια θα παραλάβει το δώρο του-της    με courrier,  αρκεί μόλις δει   δημοσιευμένο το όνομά του-της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του-της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του-της.

Ας γνωρίσουμε τα αντίτυπα των παιδικών βιβλίων:

«Το Ελάφι της Ρόδου-Περιπέτεια στα Δωδεκάνησα»

Καλοκαίρι στην Αστυπάλαια.

Μετά τα δραματικά γεγονότα που έζησε στην Καστοριά η γνωστή μας παρέα των παιδιών που ανακάλυψε  τον Κώδικα της Λέρου επιστρέφει στα Δωδεκάνησα για να περάσει τις διακοπές της χαλαρά και χωρίς απρόοπτα.

Η γνωριμία τους, όμως, με μια οικογένεια Ιταλών από τη Μεγάλη Ελλάδα και η αναπάντεχη εμφάνιση στο νησί  ενός επικίνδυνου κακοποιού, παλιού τους γνώριμου, γίνονται η αφορμή για να μπλέξουν σε άλλη μία περιπέτεια.

Tα παιδιά θα μάθουν από τους Ιταλούς για τον «πρίγκιπα της Ρόδου», μια αληθινή ιστορία αγάπης  που μοιάζει με παραμύθι βγαλμένο από τις Χίλιες και μία νύχτες, αλλά και για μία από τις πιο μελανές σελίδες  της περιόδου του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου: τη βύθιση του Φιούμε, του πλοίου που εκτελούσε τα δρομολόγια ανάμεσα στα Δωδεκάνησα.

Θα μάθουν, όμως, και για τα δραματικά γεγονότα  που συνέβησαν στη Σύμη την ίδια περίοδο αλλά και για την ύπαρξη ενός αρχαίου αγάλματος, εξαφανισμένου για χρόνια.  Όλα αυτά θα οδηγήσουν την παρέα σε σκοτεινά  και επικίνδυνα μονοπάτια.

Οι ήρωες θα ζήσουν δύσκολες αλλά και όμορφες συναισθηματικές… τρικυμίες. Αναπάντεχοι έρωτες, συγκρούσεις, αλλά και παραμυθένιες βραδιές, στο κατώφλι της εφηβείας.

Ηλικία:από11ετών
 

Σειρά: Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ που ανακάλυψε τον Κώδικα της Λέρου

Έτοςέκδοσης:2020
 

Σελίδες:232

 

Σχήμα:14 Χ 20,6

ISBN:978-960-04-5083-5

Τιμή:9,90ευρώ

«Το Αγκμαράλο»


Οι φετινές διακοπές του Ντιν Κόνραντ και των υπόλοιπων 4 ξεχωριστών ντετέκτιβ θα είναι λίγο διαφορετικές. Οι μαμάδες τους πρόκειται να τους στείλουν σε μια κατασκήνωση σ’ ένα ειδυλλιακό μέρος. Όλα θα ήταν τέλεια αν δεν υπήρχε η φήμη ότι η κατασκήνωση είναι χτισμένη στην όχθη μιας στοιχειωμένης λίμνης.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι φήμες λένε ότι στο διπλανό βουνό ζει ο Μεγαλοπόδαρος, ένα τέρας τρία μέτρα ψηλό που δε διστάζει να επιτίθεται και να τρομοκρατεί όποιον έχει την ατυχία να πέσει πάνω του.
Όταν ο Ντιν με τον κολλητό του, τον Τζέι Παπαδογιαννακόπουλο (παιδί με όνομα σιδηρόδρομο), και τις αδερφές του, τη Μαίρη και τη Σάλι, θα φτάσουν στην κατασκήνωση, το πρώτο βράδυ κάποιος θα προξενήσει χαλασμό.
Ποιος κατέστρεψε την κουζίνα της κατασκήνωσης;
Υπάρχει στ’ αλήθεια ο Μεγαλοπόδαρος;
Θα μπορέσουν οι 4 ξεχωριστοί ντετέκτιβ να λύσουν κι αυτό το μυστήριο;
Κι η παράξενη μοβ σφαίρα που έχουν βρει και τους έχει χαρίσει υπερφυσικές δυνάμεις θα τους βοηθήσει;
Και τέλος... Τι είναι αυτό το Αγκμαράλο;

Η τέταρτη περιπέτεια των 4 ξεχωριστών ντετέκτιβ!

Μη χάσετε τις προηγούμενες περιπέτειες των 4 ξεχωριστών ντετέκτιβ!

Γεια χαρά. Είμαι ο Δημήτρης. Αυτή είναι άλλη μια ιστορία μου σαν εκείνες που έγραφα στο σχολείο την ώρα του μαθήματος. Από μικρός ήθελα να γίνω ντετέκτιβ. Τελικά κατέληξα να γράφω αστυνομικές ιστορίες. Έχω γράψει πολλά βιβλία για μεγάλους και τα τέσσερα βιβλία της παιδικής σειράς Τα Παιδιά του Χρόνου. Αν βαριέσαι τα πολλά λόγια και σου αρέσουν η περιπέτεια και το μυστήριο, τότε κρατάς το σωστό βιβλίο.

Ηλικία:από11ετών

 

Συγγραφέας: ΜΑΜΑΛΟΥΚΑΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εικονογράφος: Σγουρός,Γιώργος

 

Σειρά: ΟΙ 4 ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Έτοςέκδοσης:2020

Σελίδες:160

 

Σχήμα:14 Χ 2

ISBN:978-960-04-5108-50,6

Τιμή: 8,80 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι :ΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ -ΚΕΡΚΥΡΑ