Διαγωνισμός για ένα σετ αντηλιακών προϊόντων από το Φαρμακείο ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε

Μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει  από το Φαρμακείο ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.(ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΓΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 161, τηλ.  2310 953 334) και  το www.pharmacytimes.gr  σε συνεργασία με το  pamebolta.gr  ένα σετ αντηλιακών προϊόντων (Sea Side Dry Mist SPF50+ 300ml & Sun Screen Velvet Face SPF 50+50 ml) της Frezyderm !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει:

1) να κάνετε Like στη σελίδα του pharmacytimes.gr  στο facebook: 
https://www.facebook.com/Pharmacytimesgr

να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο Instagram:
https://www.instagram.com/pamebolta

2) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος με την έκπτωση:
α) 18,00 ευρώ    β) 12,60 ευρώ

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικώς και τηλεφωνικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα  παραλάβει το δώρο της με courier  από το φαρμακείο Κωνσταντίνος Δ. Σφέτσας (Γρηγορίου Λαμπράκη 161 – τ.κ. 54352 – Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 536.883 & 2310 953.334).

Λίγα λόγια για το σετ αντηλιακών προϊόντων (Sea Side Dry Mist SPF50+ 300ml & Sun Screen Velvet Face SPF 50+50 ml) της εταιρείας  frezyderm:

Sea Side Dry Mist SPF50+ 300ml


Αντηλιακό mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία. Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, παιδιά, έφηβοι και ενήλικες και προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία. Σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή.

Για: Παιδιά, εφήβους, ενήλικες
Ανοικτούς φωτότυπους και φωτοευαίσθητο δέρμα
Προστασία από την φωτογήρανση


Sun Screen Velvet Face SPF 50+50 ml

Μια πρωτοποριακή διάφανη αντηλιακή προστασία προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή του αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Η διάφανη, μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει λευκή χροιά και το καθιστά άριστη βάση για μακιγιάζ. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

- Βελούδινη αίσθηση
- Ματ όψη για 6 ώρες, απορροφώντας τη λιπαρότητα και το σμήγμα
- Απάλυνση της όψης των ρυτίδων
- Δεν αφήνει λευκή χροιά
- Ανθεκτικότητα στο νερό
- Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει
- Μη λιπαρή υφή

Δερματολογικά ελεγμένη


Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacytimes:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacytimes ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2013 με σκοπό την προσφορά παραφαρμακευτικών προϊόντων σε τιμές καλύτερες από αυτές που θα βρείτε σε ένα φυσικό κατάστημα πώλησης παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα καλύψουν τις όποιες ανάγκες σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.
 

Επικοινωνία:
Κωνσταντίνος Δ. Σφέτσας
Γρηγορίου Λαμπράκη 161 – τ.κ.  54352 - Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 536 883 & 2310 953 334
fax: 2310 508 605
e-mail: sfetsaspharmacy@hotmail.com

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Μαρία Μελέτη - Ψυχικό