Διαγωνισμός για 3 διπλά βραχιολάκια για τα Aidonakia Water World 2020

To pamebolta.gr σε συνεργασία με τα Αηδονάκια στο Μαρούσι δίνουν την ευκαίρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν απο ένα διπλό βραχιολάκι για το Aidonakia Water World 2020

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο Instagram :

https://www.instagram.com/pamebolta

2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η ισχύς του δώρου είναι απο το Σάββατο 12/9 ως και την Παρασκευή 20/9

Κάθε νικητής κερδίζει από 2 Ημερήσια Βραχιόλια Απεριόριστης Συμμετοχής – το ένα βραχιόλι για το παιδί και το άλλο βραχιόλι για τον ενήλικα συνοδό - (που το καθένα έχει κόστος/αξία 16,5 ευρώ) + 1 μάρκα που μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε στα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα, είτε στη Water Battle Arena είτε στην Laser Tag Arena (θα πρέπει να επιλέξουν 1 παιχνίδι για να χρησιμοποιήσουν τη μάρκα)

Επισήμανση: Τα βραχιόλια δεν ισχύουν για τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα, καθώς και τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα, τη Water Battle Arena και την Laser Tag Arena.

Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής στα παιχνίδια κοστίζει 16,5 ευρώ (το βραχιόλι ισχύει σε όλα τα παιχνίδια ΕΚΤΟΣ από αυτά που κερδίζουν δώρα, τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα, τη Laser Tag Arena και τη Water Battle Arena)

Λίγα λόγια για τα Aidonakia Water World 2020

Από τη Δευτέρα 15/6/2020 το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια ανοίγει επίσημα όλα τα καταστήματά του καθώς δόθηκε η σχετική άδεια για την επανεκκίνηση λειτουργίας των υπαίθριων παιδότοπων.Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το καλοκαίρι, με νέες περιπέτειες!
 
Aidonakia
Water World 2020
 
15 Ιουνίου - 20 Σεπτεμβρίου
 
Το πιο συναρπαστικό καλοκαιρινό event της πόλης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιστρέφει!
Ανανεωμένο, δριμύτερο και πάνω από όλα, ασφαλές!
Μόνο στα Αηδονάκια, στο Μαρούσι!

Water Battle Arena
Laser Tag Arena
Ολοκαίνουργιος Στίβος Μάχης Kids Survival
+ 20 μοναδικά παιχνίδια
 
Φέτος το καλοκαίρι τα Αηδονάκια μεταμορφώνονται και πάλι και ένας ολοκαίνουργιος υποβρύχιος κόσμος γεμάτος παιχνίδια και εκπλήξεις μας περιμένει!
 
Το Aidonakia Water World έρχεται για να μας πλημμυρίσει με μυστήρια και ατελείωτη δράση.


 
Γοργόνες, μάγισσες, πειρατές, καρχαρίες και όλα τα πλάσματα του βυθού, πειρατικά καράβια και κρυμμένοι θησαυροί, υποβρύχιες σπηλιές, γιγάντιες φυσαλίδες και μαγικά ηφαίστεια φτιάχνουν το πιο παραμυθένιο σκηνικό, ενώ η Water Battle Arena, ο Survival Στίβος Μάχης, η Laser Tag Arena και 20 ακόμα παιχνίδια δράσης, εκτοξεύουν τη διασκέδαση στα ύψη και υπόσχονται το πιο ανατρεπτικό καλοκαίρι.
 
Το πάρκο εκτείνεται σε 5.500 τετραγωνικά μέτρα. Φέτος, ανανεωμένο «υποβρύχιο» σκηνικό γεμάτο νέα παιχνίδια δράσης, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων, δημιουργικά εργαστήρια, διαγωνισμοί και έπαθλα, εξάπτουν την παιδική φαντασία και περιμένουν καθημερινά τους μικρούς μας φίλους!

 
Θα ταξιδέψουμε πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, στη χώρα του παραμυθιού που είναι γεμάτη γοργόνες, πειρατές, μάγισσες, θησαυρούς και πολλά κρυμμένα μυστικά!

Η γοργόνα μας η Danae, η κακιά μάγισσα Μedusa και ο καλός ταξιδιώτης Πειρατής Captain Kid θα βρεθούν στο μαγικό «υποβρύχιο» κόσμο του Aidonakia Water World.

 
Η γοργονοπριγκίπισσα Danae πρέπει να σώσει τον βυθό της παραμυθοχώρας αλλά η κακιά μάγισσα Medusa θα κάνει ό,τι περνάει από τα... πλοκάμια της για να την εμποδίσει!
Μέσα στο παραμυθένιο Aqua House της πριγκίπισσας Danae η γραμμή άμυνας καταστρώνεται!
Η μάγισσα Medusa παραμονεύει μέσα στην υποβρύχια σπηλιά της!
Ο καλός πειρατής Captain Kid θα βοηθήσει τη Danae στην επική της μάχη, αλλά θα προλάβει να βρει τον θησαυρό πριν εκραγεί το υποθαλάσσιο ηφαίστειο;

 
Ένα πραγματικό ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, εξωτικές παραλίες, το νησί των πειρατώνμάχες πάνω και κάτω από τα καράβια, μία laser tag arena κατευθείαν από το μέλλον, ο survival στίβος επιβίωσης και ανάμεσα σε όλα αυτά, μία
 
Water Battle Arena που θα... ταράξει τα νερά!


 
Φοίνικες, φάλαινες, τροπικά δέντρα και ζώα, άφθονο νερό
αλλά και 20 μοναδικά παιχνίδια κλασικού Λούνα Παρκ περιμένουν τους επισκέπτες του Aidonakia Water World, από 15 Ιουνίου έως και 20 Σεπτεμβρίου στα Αηδονάκια στο Μαρούσι.
 
Η περιπέτεια κάνει «βουτιά» στα Αηδονάκια!
Από 15 Ιουνίου


 
H πρωτοποριακή Water Battle Arena επιστρέφει ...στο βυθό! Πιο συναρπαστική από ποτέ!
 
O γενναίος και δίκαιος Captain Kid, o μακρινός ταξιδιώτης, ψάχνει να ανακαλύψει τον αμύθητο κρυμμένο θησαυρό που βρίσκεται χαμένος στον βυθό της παραμυθοχώρας! Βυθισμένα καράβια, ζώα της θάλασσας και με ένα αληθινό underwater ηφαίστειο που εκρήγνυται! Νεροπίστολα, καταπέλτες και κανόνια, νερόμπομπες αλλά και άφθονο spray νερού κάνουν το φετινό καλοκαίρι πιο δροσερό από ποτέ!
Χωριστείτε σε δύο ομάδες, βρεθείτε αντιμέτωποι και βοηθήστε τον Κάπταιν Κιντ να ανακαλύψει τον κρυμμένο θησαυρό...
Κλείσε μύτη και βούτα!


 
Laser Tag Arena
 
Ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία.
Σε μία «φουτουριστική» πίστα με ξεχωριστά εμπόδια αλλά και laser guns τελευταίας τεχνολογίας, το Laser Tag είναι η πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ένα παιχνίδι δράσης για όλη την οικογένεια, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα. Άχαστο!
Laser Arena - High Tech Laser Guns - Light & Sound Effects - Battle Royale – Squads


 
1 – 2 – 3 ... A-H-ΔΟ-ΝΑ-ΚΙΑ!
Kids Survival Στίβος Μάχης
 
Στο Aidonakia Water World τα Μαχήμια και τα Παιχτούρια συνεχίζουν τις κόντρες τους στο διασκεδαστικό στίβο μάχης Αidonakia kids Survival! Στον ανανεωμένο στίβο μάχης με νέα εναέρια εμπόδια, έξυπνα puzzle και γρήγορες πίστες θα κάνουν το φετινό καλοκαίρι πιο «μαχητικό» από ποτέ!


 
Στα Αηδονάκια θα βρείτε φυσικά ΚΑΙ όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και δράσης για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: Πανοραμική Ρόδα, Καρουσέλ, Safari με ιπτάμενα Ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», Αυτοκινητόδρομος, ημιϋπαίθριος κλιματιζόμενος Παιδότοπος με παιχνιδοκατασκευή, Venture River, Τραμπολίνο, Αράχνη «Spider», Πύργος Αναρρίχησης, Πίστα Συγκρουόμενων, Τρενάκι, Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, και πολλά άλλα.
 
Το «Αηδονάκια Play Town Cafe», πλήρως ανακαινισμένο, προσφέρει ποικιλία τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά εδέσματα, και τα πιο λαχταριστά ΠΑΓΩΤΑ ώστε όλοι, μικροί μεγάλοι, να μείνουν ικανοποιημένοι.
 
Και μην ξεχνάτε ότι στα «Αηδονάκια» μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.
 
 
Ο χώρος, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, διατίθεται και για επισκέψεις Summer Camps, τις ώρες 10:00 – 15:00, κατ' αποκλειστικότητα. Έμπειρο προσωπικό κατευθύνει τις ομάδες των παιδιών προς κάθε δράση εξασφαλίζοντας την ομαλή και ασφαλή συμμετοχή τους στα παιχνίδια.
 
Aidonakia Water World
στο Μαρούσι
 
#βούταΣταΑηδονάκια

 
Ο μύθος στα Αηδονάκια στο Μαρούσι ξεκινά 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως 20 Σεπτεμβρίου.
 
Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη
 
Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής 16,5 ευρώ για 15 παιχνίδια
(εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα)
+ 1 μάρκα δώρο για συμμετοχή
είτε στα συγκρουόμενα αυτοκίνητα είτε στη Laser Tag Arena είτε στη Water Battle Arena.
 
Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι
Πακέτο 10 μαρκών ΜΟΝΟ 24 ευρώ (αρχική τιμή 30 ευρώ)
Πακέτο 20 μαρκών ΜΟΝΟ 42 ευρώ (αρχική τιμή 60 ευρώ)


 
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 6196948
 
Διεύθυνση
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι
 
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-23:00
Σάββατο-Κυριακή 10:00-23:00
 
 
Luna Park «Τα Αηδονάκια»
Tο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από το 1981. Με συνεχή παρουσία, άρτια οργάνωση και δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει παράδοση γύρω από το όνομα «Τα Αηδονάκια». Το έμπειρο προσωπικό και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι για κάθε παιχνίδι (από τους πιστοποιημένους οργανισμούς TUV, ΕΛΟΤ-ΕΒΕΤΑΜ), αποτελούν εγγύηση για διασκέδαση σε ασφαλές περιβάλλον. Ο χώρος είναι περιφραγμένος, με ελεγχόμενη είσοδο – έξοδο και διαθέτει κάμερες ασφαλείας.
 
Δωρεάν parking από την Πύλη Εισόδου επί της οδού Διονύσου.
 
Πρόσβαση με ΜΜΜ:
Προαστιακός «Κηφισίας», ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» (5 λεπτά με τα πόδια), Λεωφ. Γραμμή 550, Α7


 
Από Δευτέρα 15/6/2020 το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια ανοίγει επίσημα όλα τα καταστήματα του καθώς δόθηκε η σχετική άδεια για την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους.

Συγκεκριμένα ανοίγουν τα:
ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ – ΜΑΡΟΥΣΙ, Λεωφ. Κηφισίας 89 & Διονύσου 155, τηλ.: 210 6198274
ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ THE MALL ATHENS - ΜΑΡΟΥΣΙ, Ανδρέα Παπανδρέου 35, τηλ.: 210 6300377
ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ ESCAPE CENTER - ΙΛΙΟΝ, Λεωφ. Δημοκρατίας 67Α, τηλ.: 210 2313752
ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ, Διεύθυνση Παραλιακή Λεωφόρος Ωρωπού, τηλ.: 22950 30290
NEO ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ PLAY TOWN - ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (εντός του λιμανιού) στο σταθμό επιβατών «ΗΕΤΙΩΝ», Είσοδος από Πύλη Ε2, τηλ.: 210 4629000


 
Με πρώτη μέριμνα να εξασφαλιστεί η προστασία μικρών και μεγάλων, το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια σχεδιάζει δραστηριότητες τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των παιδιών αλλά και των συνεργατών. Δημιουργούνται ολιγομελείς ομάδες ατόμων, όλα τα παιχνίδια αξιοποιούνται με τον πλέον ασφαλή τρόπο και οι υπαίθριοι χώροι των εγκαταστάσεων πληρούν όλες τις υγειονομικές οδηγίες.
 
Η είσοδος για την επίσκεψη στο χώρο μας είναι ελεύθερη για ΟΛΕΣ τις ηλικίες και ο κάθε πελάτης επιλέγει ο ίδιος το πακέτο προσφοράς που ταιριάζει στις ανάγκες του.


 
Η προσπάθεια όλων των εργαζομένων στα Αηδονάκια είναι να δημιουργήσουν ένα χώρο υγειονομικά ασφαλή, όπως επιβάλουν οι νέες συνθήκες.
 
Συγκεκριμένα:
Η χωρητικότητα των Πάρκων μας ακολουθεί όλους τους κανονισμούς που ορίζουν τα μέτρα για την προστασία του κοινού από τον Covid - 19.
Τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ και του παιδότοπου καθαρίζονται και απολυμαίνονται συνεχώς, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί.
Το νερό στον υδάτινο στίβο μάχης χλωριώνεται και ανακυκλώνεται κάθε 3,5 ώρες.
Οι κοινόχρηστοι χώροι και τα WC καθαρίζονται και απολυμαίνονται συνεχώς, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί.
Τα τραπέζια στους χώρους εστίασης έχουν μεταξύ τους τις προβλεπόμενες από τους κανονισμούς αποστάσεις.
Το σύνολο του προσωπικού είναι κατάλληλο εκπαιδευμένο ώστε να τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας και είναι πανέτοιμο να βοηθήσει το κοινό ώστε να διασκεδάσει με ασφάλεια.
 
Ας έχουμε ένα χαρούμενο και ασφαλές καλοκαίρι!

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΖΗΛΕΜΜΕΝΟΥ ΛΙΝΑ
  2. Μανδρακη Δημητρουλα
  3. ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ