Δύο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ώρα να λάμψεις» των εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από  ένα αντίτυπο βιβλίου:  «Ώρα να λάμψεις».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

α)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Παπαδόπουλος στο facebook:

https://www.facebook.com/epbooks.gr  

β)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν οι  νικήτριες είναι από την Αθήνα   θα λάβουν  το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου οι ίδιες από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασσαλίας 14, Αθήνα, τηλ. 210 36 15 334, με ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 – 16:00).

Εάν οι νικήτριες είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:  "Ώρα να λάμψεις"

Υπάρχουν βιβλία για οµορφιά. Βιβλία για τη διατροφή. Βιβλία για την οικολογία. Άλλα µε συνταγές µαγειρικής και κάποια για το νοικοκυριό. Ακόµα, υπάρχουν βιβλία που δίνουν συµβουλές για µια καλή ζωή, µιλώντας µε όρους φιλοσοφίας ή –του πιο σύγχρονου– life coaching.

Ωστόσο, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας δεν είναι κάτι από όλα αυτά, δεν θα το έλεγε κάποιος καν συνηθισµένο, διότι είναι… όλα αυτά µαζί: στις σελίδες του κρύβει µια ολόκληρη φιλοσοφία… στην πράξη! «Λάµψτε, µαγειρέψτε, ζήστε αλά Μαρίνα!» Πρακτικές συµβουλές και σπιτικές συνταγές για να δηµιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που θα κάνει καλό στο σώµα, στο δέρµα, στην εµφάνιση, στην υγεία, στην τσέπη, στο σπίτι σας και στον πλανήτη! Από το τι πρέπει να τρώτε για να αποτοξινώνετε τον οργανισµό σας –µε προτεινόµενες συνταγές– έως ποιο υλικό της κουζίνας σας µπορεί να µειώσει τις ρυτίδες, να αντιµετωπίσει την ακµή ή να αφαιρέσει έναν λεκέ από το χαλί!

«Βουτήξτε» στον υπέροχο, γεμάτο λάμψη, νοστιμιά και φυσικότητα κόσμο της Μαρίας – Μαρίνας Σεραφειμίδου, βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό προς τα έξω και απολαύστε τη νέα, πιο ήρεμη, όμορφη και φυσική ζωή σας τώρα!


 

Σελίδες

176

Διαστάσεις

16,5 Χ 23

Βιβλιοδεσία

Μαλακό εξώφυλλο

Συγγραφέας

Σεραφειμίδου Μαρία – Μαρίνα

Ηλικία

18+

ISBN

978-960-569-111-0

 

Τιμή 12.59 ευρώ

https://www.epbooks.gr/shop/biblia-gia-enilikes/mageiriki-praktiki-zoi/ora-na-lampseis/


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Σακελλαρη Γιωτα -Περιστέρι Αττικής
  2. Φούκα Μαρία-Καρπενήσι Ευρυτανίας