Ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει μία ανδρική μπλε navy κοντομάνικη πικέ πόλο μπλούζα Basehit από το toptenfashion.gr !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το toptenfashion.gr δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό αναγνώστη  να κερδίσει μία ανδρική μπλε navy κοντομάνικη πικέ πόλο μπλούζα Basehit !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

να κάνετε Like στη σελίδα του toptenfashion.gr στο facebook:

 https://www.facebook.com/www.toptenfashion.gr/  ή στο instagram: https://www.instagram.com/toptenfashion_gr/

και στην σελίδα του pamebolta.gr στο instagram:  https://www.instagram.com/pamebolta

για όσους έχουν instagram.

2) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η σύνθεση του συγκεκριμένου προϊόντος:

α) συνθετικό β) βαμβάκι 100% 

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του  με courrier, αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

 

Ας γνωρίσουμε το δώρο του διαγωνισμού:

BASEHIT Ανδρική μπλε navy κοντομάνικη πικέ πόλο μπλούζα, 100% Βαμβάκι, BM35.70 BLUE

 

Λίγα λόγια για το toptenfashion.gr :

«Εάν θέλετε ένα ξεχωριστό μοντέρνο στυλ, επώνυμο είδος, ποιότητα, σε προσιτές τιμές, με προτάσεις μόδας, αφοσιωμένη εξυπηρέτηση και παράδοση σε 24-48 ώρες, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο κατάστημα.

Προσφέρουμε μόνο 100% αυθεντικά προϊόντα από τις επίσημες Ελληνικές αντιπροσωπείες και βιοτεχνίες.

Αν σας απασχολεί κάτι όπως το μέγεθος, εφαρμογή, συνδυασμοί στο ρούχο που βρήκατε, τότε τηλεφωνήστε μας στο 210 66 45 524 και θα σας κατευθύνουμε σωστά. Έχουμε εμπειρία από το 1982 και θα μείνετε ευχαριστημένοι στην αγορά σας.

Η πώληση των προϊόντων γίνεται βέβαια και μέσω του φυσικού καταστήματος μας στην Παιανία, Αττικής όπου διαθέτουμε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία.

Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητο στοιχείο μιας μακροπρόθεσμης σχέσης πελάτη-καταστήματος το όποιο αναπτύσσουμε εδώ και 30 χρόνια. Η εμπειρία στην κατανόηση αναγκών του πελάτη, μας έχει διατηρήσει και αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια σε μια αποτελεσματικότατη αλλά και φιλική επιχείρηση».

 

toptenfashion.gr

Κατάστημα Ενδυμάτων, Λεωφ. Λαυρίου 99, Παιανία, 19002 (δίπλα από το MyMarket)

(5' από έξοδο 18 Αττικής Οδού), τηλ: 210 66 45 524, 210 66 45 531

Ώρες Καταστήματος: Δευτέρα-Τέταρτη-Σάββατο, μεταξύ 10:00-15:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή, μεταξύ 10:00-14:00 & 17:00-21:00.

Μέσω Αττικής Οδού: Στην έξοδο 18, στρίβετε προς Παιανία (οδός Αγ. Θωμά) και στα επόμενα φανάρια στρίβετε δεξιά (Λεωφόρος Λαυρίου).

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Λίζα Κοπτσίδου -Θεσσαλονίκη