Μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα πακέτο με 10 υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων σε χρώμα επιλογής της από την εταιρεία Smart - solutions !

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία Smart- solutions δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα πακέτο με 10 υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων σε χρώμα επιλογής της.(Τα διαθέσιμα χρώματα από τις υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων είναι τα εξής: μπλε navy, άσπρη πουα, λευκή και μαύρη.)

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Smart Solutions στο facebook:

https://www.facebook.com/SmartSolutionsinfrared/

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

3) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε στην εξής απλή ερώτηση ποια είναι η σύνθεση της υφασμάτινης μάσκας;

α) 100% συνθετικό β)100% βαμβάκι

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια   θα λάβει το δώρο της με courrier, αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας της.

Λίγα λόγια για το δώρο του διαγωνισμού:

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

100% ΒΑΜΒΑΚΙ

*Πλενόμενη πολλαπλών χρήσεων.

*Μη αποστειρωμένη.

*Κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Οδηγίες:

-Πλύνετε την, πριν την πρώτη χρήση.

-Φορέστε την από την ίδια πλευρά κάθε φορά.

-Ο τακτικός καθαρισμός της μάσκας γίνεται μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα, καθημερινά στο πλυντήριο και σιδέρωμα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και του ΠΟΥ για πλύσιμο των ρούχων.

-Σε κάθε πιθανή μόλυνση η μάσκα πρέπει τουλάχιστον να σιδερώνεται.

***Η μάσκα αυτή συγκρατεί στο μέτρο του δυνατού, τα σταγονίδια που φεύγουν με την αναπνοή. Καμιά μάσκα δεν προσφέρει 100% προστασία από ιώσεις.

Τα διαθέσιμα χρώματα από τις υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων είναι τα εξής: μπλε navy, άσπρη πουα, λευκή και μαύρη.

 

Επικοινωνία:

Smart-solutions

Μουρουζήδων 6,

55 132, Καλαμαριά,

Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 44 37 77 και 6980 80 00 01

 

e-mail στο info@smart-solutions.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η ΜΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ