Δύο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Μαγειρεύω καλλυντικά» των εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος    δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από  ένα αντίτυπο βιβλίου:  «Μαγειρεύω καλλυντικά».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

α)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Παπαδόπουλος στο facebook:

https://www.facebook.com/epbooks.gr  

β)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι  νικήτριες  θα λάβουν  το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:  "Μαγειρεύω καλλυντικά"

Έχετε μερικά φουντούκια και λίγο μέλι; Αρκούν για να φτιάξετε το δικό σας scrub προσώπου! Βρήκατε μαγειρική σόδα και κορν φλάουρ; Ξέρετε τι μπορούν να σας δώσουν, αν τα συνδυάσετε με ελάχιστα ακόμα υλικά; Τους δικούς σας υπέροχους κόκκους για ένα αρωματικό, απολαυστικό αφρόλουτρο! Μήπως σας περίσσεψε λίγη μαγιονέζα; Είναι τέλεια για μάσκα ομορφιάς! Θέλετε να ανακουφιστείτε από τον πονοκέφαλο ή τον βήχα; Ψάξτε τα σακουλάκια με τα αποξηραμένα βότανα.

Όχι, δεν χρειάζεστε σπουδές χημείας, ούτε να είστε αισθητικός, ούτε φυσικά να διαθέτετε κάποιο επιστημονικό εργαστήριο! Όλα γίνονται με απλά βήματα και με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας ή με κάποια που μπορείτε εύκολα να βρείτε! Όλα τα προϊόντα, φτιαγμένα με απλά υλικά και καθημερινά εργαλεία. Μάσκες και ενυδατικές κρέμες προσώπου και σώματος, serum με αντιγηραντικές ιδιότητες, σαμπουάν μπύρας ή με βότανα, αρωματικά σαπούνια, αντηλιακά για ασφαλές μαύρισμα, κολόνιες, κρέμες κατά των ραγάδων, αγνές βρεφικές κρέμες, after shave lotion, δεκάδες ακόμα καλλυντικά αλλά και μείγματα για την αντιμετώπιση γνωστών παθήσεων…

Μία ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας, που προέρχεται… από τα ντουλάπια κάθε σπιτικού!

Ηλικία:18+

Σελίδες: 224 

Διαστάσεις: 16,5 X 23 

ISBN: 978-960-569-017-5 

Τιμή: 11,68 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΠΡΟΣΙΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  2. Καμαριτσα Χρυσουλα- ΚΥΨΕΛΗ