Διαγωνισμός για ένα καπιτονέ κουβερλί δυο όψεων από τα Pennie

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Pennie δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα καπιτονέ κουβερλί δυο όψεων από το pennie.gr 

To δώρο μας :

Καπιτονέ κουβερλί δυο όψεων με φάσα 5cm, γέμιση βάτα σιλικόνης, από 100% microsilk.

Ο νικητής μπορεί να επιλέξει το σχέδιο και το μέγεθος που επιθυμεί απο εδώ

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος:

α) 38,98 ευρώ  β) 19,49 ευρώ

2) να κάνετε Like στη σελίδα Pennie στο Instagram 
https://www.instagram.com/pennie._/

και στη σελίδα του pamebolta.gr στο Instagram:
https://www.instagram.com/pamebolta/

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής/ια θα λάβει  το δώρο του/της   με courrier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Λίγα λόγια για τα Pennie:

Το brand Pennie γεννήθηκε με την φιλοδοξία να προσφέρει λευκά είδη & είδη σπιτιού με εγγύηση ποιότητας σε σύγχρονο στυλ. Η εμπειρία των 40+ χρόνων στη βιομηχανία καθώς και η διάθεση για βελτίωση του συγχρόνου σπιτιού είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την φιλοσοφία και αντανακλούν τα καταστήματα Pennie. Η προϊοντική γκάμα σε συνδυασμό με την ποιότητα και τις ελκυστικές τιμές είναι πυλώνες του εταιρικού μας μοντέλου.

Τα Pennie είναι γνωστά για την ποικιλία των προϊόντων τους και την ασυναγώνιστη ποιότητα αποκαλύπτοντας τα αυστηρά κριτήρια που έχουν τεθεί για την κατασκευή της συλλογής τους. Δίνουμε έμφαση στο ύφος και το σχεδιασμό σύμφωνα με τη μόδα σπιτιού και τις ανάγκες του κοινού. Ελάτε μαζί μας σε ένα ατελείωτο νήμα χρώματος όπως αποτυπώνεται στα προϊόντα Pennie.

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ