Διαγωνισμός για ένα janod – μαγνητικό χάρτη παζλ από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία  σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα janod – μαγνητικό χάρτη παζλ !


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος:

α) 26,00 ευρώ  β) 49,99 ευρώ


2) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:
https://www.facebook.com/psichogios/

και στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής/ια θα λάβει  το δώρο του/της   με courrier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το προϊόν: janod – μαγνητικό χάρτη παζλ


Τώρα η γεωγραφία μαθαίνεται με τον πιο απολαυστικό τρόπο! Ο μαγνητικός χάρτης παζλ αποτελείται από 92 μαγνητικά ξύλινα κομμάτια. Το κάθε κομμάτι αντιπροσωπεύει μια χώρα του κόσμου, καθώς πάνω του έχει τυπωμένα το όνομα, την πρωτεύουσα και μια χαρακτηριστική εικόνα της συγκεκριμένης χώρας. Ο μεγάλος μαγνητικός χάρτης αναπαριστά τον κόσμο με τις ηπείρους και τους ωκεανούς του. Όταν μπουν όλα στη σωστή τους θέση, δημιουργείται ένας πανέμορφος πίνακας με τον παγκόσμιο χάρτη, που θα μπορείτε να κρεμάσετε στον τοίχο για να ομορφύνετε τον χώρο σας! Όλα τα κείμενα στον χάρτη είναι στα αγγλικά.


Για παιδιά ηλικίας : 7-8, 9-11
Φύλο:Αγόρι, Κορίτσι
Σειρά: Janod
Κατασκευαστής: JANOD
Βάρος: 3.000 kgr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΥΡΜΑΤΕΝΙΑ-Δραμα