Διαγωνισμός για τρία αντίτυπα του βιβλίου "Το δώρο της εφηβείας" από τις εκδόσεις Εν πλω

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Εν πλω  δίνει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς αναγνώστες  να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Το δώρο της εφηβείας»

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποιος είναι ο αριθμός σελίδων  του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 80  σελίδες β)  192 σελίδες 

2) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Εν πλω  στο faceboοk:

https://www.facebook.com/enploeditions.gr  

και στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές θα λάβουν το δώρο τους  με courrier,  αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο: "Το δώρο της εφηβείας" :

Η εφηβεία αποτελεί την τελική δοκιμασία της κοσμοαντίληψης των ίδιων των γονιών. Το παιδί τους, το ανθρώπινο πλάσμα που μεγαλώνει στους κόλπους της οικογένειάς τους και που είναι όχι μόνο ο φορέας των επιθυμιών τους, αλλά και ο πραγματικός καταγραφέας της πρακτικής τους αλήθειας (δηλαδή του πώς οι ίδιοι το μεγάλωσαν πέρα από τις ιδέες τους), για πρώτη φορά ουσιαστικά ανοίγει το στόμα του! Αν συνειδητοποιήσουμε ότι οι τρείς παράγοντες που συμμετέχουν στη διαμόρφωση της εφηβείας είναι η ιδιοσυγκρασία και το βιολογικό υπόστρωμα των δυνατοτήτων του παιδιού, το γονεϊκό σύστημα και η κοινωνία-περιβάλλον, τότε καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ένας μοναδικός τρόπος για το κάθε παιδί να βιώσει την εφηβεία του. Αυτό που μπορεί να είναι φάρμακο για κάποιον, μπορεί να είναι δηλητήριο για κάποιον άλλο...

Γιατί η εφηβεία είναι δώρο;

H εφηβεία για το παιδί είναι το βιολογικό δώρο της ζωής σε ένα νέο ανθρώπινο πλάσμα, να μπορέσει να διεκδικήσει και να κατακτήσει κάποια στιγμή τη διαφορετικότητα της μοναδικής του αλήθειας και ελευθερίας. Είναι βιολογικό δώρο γιατί δίνεται ανεξάρτητα από τις συνθήκες που θα επικρατήσουν γύρω του και γιατί θα το βρει δίπλα του ανεξάρτητα από τη θεωρία και την κοσμοαντίληψη που ακολούθησαν οι γονείς του. Ουσιαστικά για πρώτη φορά, δίνεται στο παιδί η δυνατότητα να ομολογήσει ότι γοητεύεται και από πράγματα έξω από αυτά που του είχαν δοθεί στην παιδική του ηλικία.

Λίγα λόγια για το Ινστιτούτο ΠροσΌψη

Το Ινστιτούτο ΠροσΌψη ιδρύθηκε από το ζεύγος Αλέξη Λάππα, (Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων) και Ανδρονίκης Δράγου, (Ιατρού και υπαρξιακής συστημικής ψυχοθεραπεύτριας), τον Αύγουστο του 2016 με σκοπό να επικοινωνήσει τα προβλήματα, τα αδιέξοδα και τις αναζητήσεις των νέων ανθρώπων αλλά και να προσπαθήσει να φέρει σε διάλογο τη θρησκευτικότητα των νέων με την σύγχρονη κοινωνική και επιστημονική πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.inprosopsi.gr

Σχήμα: 14 Χ 19

ISBN: 978-960-619-041-4

Τιμή: 10 €

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. κοντογιωργου ειρηνη- ταυρος
  2. Καραμπούλα Αναστασία-Λάρισα
  3. Ζαβιτσανου Αλεξανδρα - Αστακος