Διαγωνισμός με δώρο μία συσκευή devolo Magic 1 WiFi Mini

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την devolo δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό-η αναγνώστη-ια να κερδίσει μία συσκευή devolo Magic 1 WiFi Mini  !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει

α) εάν είστε γυναίκα να απαντήσετε στις ερωτήσεις μιας έρευνας της devolo με τίτλο: «Γυναίκες και Internet. Μύθοι και αλήθειες που θέλουμε να ξέρουμε!».

Το link της έρευνας είναι το: https://www.surveymonkey.com/r/9ZV983Q

β) να κάνετε  Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/Η νικητής-ια θα λάβει το δώρο του/της με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου :

devolo Magic 1 WiFi mini: mini μέγεθος maxi απόδοση!

Μικρό αλλά ισχυρό! Η devolo, ηγέτιδα εταιρία στην αγορά των Powerlines, διαθέτει στην ελληνική αγορά, ένα νέο προϊόν με συμπαγή σχεδιασμό και ικανότητα να μετατρέπει κάθε πρίζα σε ένα ισχυρό WiFi hotspot. Το τεράστιο πλεονέκτημά του είναι εμφανές από τη στιγμή της εγκατάστασής του: Προσφέρει ολοκληρωμένο mesh Wi-Fi και παρέχει γρήγορη σύνδεση μέσω Ethernet, ενώ έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας!

devolo Magic: Συνδέστε το στην πρίζα και ξεκινήστε

Τι είναι όμως κατ’ αρχήν το Powerline και πως λειτουργεί; Ακούγεται περίπλοκο, αλλά δεν είναι. Τα devolo magic διαθέτουν δύο συσκευές (προσαρμογείς). Συνδέστε τον πρώτο προσαρμογέα στην πρίζα κοντά στο router και συνδέστε τις δύο συσκευές μεταξύ τους με ένα καλώδιο Ethernet. Στη συνέχεια απλά τοποθετείτε τον δεύτερο προσαρμογέα στο σημείο που θέλετε να έχετε ισχυρή σύνδεση στο Internet. Αυτό είναι όλο!

Οι προσαρμογείς devolo Magic τακτοποιούν όλα τα υπόλοιπα αυτόματα. Οι προσαρμογείς «βρίσκουν» ο ένας τον άλλο και δημιουργούν μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ τους.

devolo Magic 1 WiFi mini: Ο κομψός τρόπος εξάπλωσης του δικτύου

Το devolo Magic 1 WiFi mini είναι ο μικρότερος μέχρι σήμερα προσαρμογέας στην οικογένεια Magic και υπόσχεται μέγιστες αποδόσεις σε κάθε πρίζα. Ο μικρός, υψηλών αποδόσεων προσαρμογέας μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε κάθε δίκτυο Magic. Ως WiFi hotspot, παρέχει μια αξιόπιστη ταχύτητα WiFi για μια σταθερή mesh WiFi σύνδεση. Η δοκιμασμένη τεχνολογία G.hn παρέχει μια ώθηση στην απόδοση και έτσι είναι εφικτή η μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες έως 1200 Mbps μέσα από τα καλώδια του ρεύματος.

Ταχύτητα και ευκολία για το σήμερα και για το αύριο

Χάρη στην τεχνολογία G.hn, το devolo Magic 1 WiFi mini είναι έτοιμο για τα οικιακά δίκτυα του μέλλοντος και θα συνεχίσει να παρέχει την καλύτερη σύνδεση για αρκετό καιρό ακόμα, με όλες τις αναβαθμίσεις του firmware να είναι, εννοείται, δωρεάν. Αυτό θα πει μακροχρόνια ευκολία!

Αξίζει να τονισθεί ότι η devolo παρέχει την εφαρμογή «Home Network» για εγκατάσταση και διαμόρφωση. Αν έχετε απορίες, ένας installation wizard είναι διαθέσιμος για να σας βοηθήσει. Το λογισμικό του devolo Cockpit και το web interface των συσκευών devolo είναι επίσης διαθέσιμα για μικρές αλλαγές όπου χρειάζονται.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο: www.devolo.gr ή να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη στο +30 22210 84 387

Σχετικά με την devolo

 

Η devolo κάνει το σπίτι και τις πρίζες πιο έξυπνα. Οι οικιακοί πελάτες χρησιμοποιούν τους προσαρμογείς Powerline της devolo για να επιτύχουν συνδέσεις δεδομένων υψηλής ταχύτητας σε κάθε χώρο. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται πάνω από 40 εκατομμύρια προσαρμογείς διεθνώς. Οι πελάτες με devolo home control ανακαλύπτουν τις δυνατότητες του έξυπνου σπιτιού - μπορούν να τις ρυθμίσουν γρήγορα, να τις επεκτείνουν όπως επιθυμούν και να ελέγχουν άνετα το σπίτι τους από το smartphone τους. Ως συνεργάτης OEM, η devolo προσαρμόζει μεμονωμένα τα προϊόντα και τις λύσεις της στις ανάγκες των διεθνών τηλεπικοινωνιακών παρόχων.

Στον επαγγελματικό τομέα, η μετατροπή της υποδομής παροχής ηλεκτρικής ενέργειας παρέχει πρόσθετες ευκαιρίες. Οι λύσεις της devolo μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των νέων έξυπνων δικτύων σε πραγματικό χρόνο καθώς και για την εφαρμογή εντελώς νέων υπηρεσιών. Η devolo ιδρύθηκε το 2002 και σήμερα απασχολεί περίπου 300 άτομα. Ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά Powerline αντιπροσωπεύεται από τις δικές του θυγατρικές και από συνεργάτες σε 19 χώρες.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ - Θεσσαλονίκη