Διαγωνισμός για μία αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με συσφικτική και επανορθωτική δράση 50 ml της Frezyderm(Anti-Wrinkle Rich Day Cream 45+) από το φαρμακείο BestPharmacy.gr

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με το φαρμακείο BestPharmacy.gr δίνει την ευκαιρία  σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει μία αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με συσφικτική και επανορθωτική δράση 50 ml της Frezyderm.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

  1. να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος με την έκπτωση που παρέχει το φαρμακείο BestPharmacy.gr

α)30,00 ευρώ β) 24,61 ευρώ

2) να κάνετε Like στη σελίδα του φαρμακείου BestPharmacy.gr

στο faceboοk:

https://www.facebook.com/bestpharmacyshop/

και στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια θα λάβει  το δώρο της   με courrier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας της.

Ταυτότητα του δώρου:

Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με συσφικτική και επανορθωτική δράση 50ml της Frezyderm

Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με πλούσια, μη λιπαρή υφή, που προσφέρει συσφικτική και επανορθωτική περιποίηση. Γεμίζει τις ρυτίδες από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής, επανορθώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου και προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης, χάρη στα της αντηλιακά φίλτρα που περιέχει. Έτσι, η επιδερμίδα σας επανακτά τη χαμένη λάμψη, την ομοιομορφία και τη νεανική και φρέσκια όψη της.

Κατάλληλη για ηλικίες άνω των 45 ετών.

Χρήση: Το πρωί σε καθαρή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και το λαιμό.


 

Επικοινωνία:

BestPharmacy.gr

Έβανς 45, 71 201, Ηράκλειο Κρήτης

τηλ. 2810 201 020, 2818 108 100, 2810 341 010

e-mail: info@bestpharmacy.gr

www.bestpharmacy.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Δεσυλα Ελένη - Πατήσια