Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα σετ σοκολατένιων προϊόντων από την εταιρεία Leonidas Chocolates: Ένα κουτί πολύχρωμα σοκολατένια μολύβια και ένα Asterix πουγκί με χρυσά σοκολατένια νομίσματα !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Leonidas Chocolates  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα σετ σοκολατένιων προϊόντων Leonidas ChocolatesΈνα κουτί πολύχρωμα σοκολατένια μολύβια και ένα Asterix πουγκί με χρυσά σοκολατένια νομίσματα !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει

α) Να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε από τις πληροφορίες της συγκεκριμένης σελίδας στο facebook ποια είναι η διεύθυνση του καταστήματος Leonidas Chocolates στην Αθήνα:

α) Εθνικής Αντιστάσεως 109  β)  Εθνικής Αντιστάσεως 69

β) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Leonidas Chocolates στο facebook:

https://www.facebook.com/Leonidas-Chocolate-Cafe-233947666698705/

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Oι νικητές θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου :

Πολύχρωμα μολύβια!

Αυτά τα πολύ νόστιμα μολύβια είναι φτιαγμένα από σοκολάτα γάλακτος με 100% αγνό βούτυρο κακάο!  Κάθε μολύβι έχει μια λεπτή χρωματιστή επίστρωση με γεύση λευκής σοκολάτας. Σε κάθε κουτί θα βρείτε 8 διαφορετικά χρώματα: μπεζ, ροζ, κίτρινο, πορτοκαλί, καφέ, μπλε, λευκό και φούξια.

Asterix Πουγκί με χρυσά νομίσματα!

Αυτά τα γευστικότατα νομίσματα δεν είναι για τον κουμπαρά! Είναι σοκολάτα γάλακτος! Βάλτε το χέρι σας στο πουγκί και ανακαλύψτε τα χρυσά νομίσματα! Σε τρία διαφορετικά σχέδια, με τους αγαπημένους μας ήρωες Asterix, Obelix και Dogmatix.


 

Leonidas Chocolates Επικοινωνία:

τηλ. 210-67 77 585

Leonidas chocolates

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές ειναι :

  1. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ
  2. Μαμούρη Ειρήνη - Βόλος