Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "ΦΥΓΑΜΕ"

To pamebotla.gr δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας της Disney/Pixar, ΦΥΓΑΜΕ, την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 18:00 (ξεκινάει στις 18:00) στο Village at the Mall Athens (μεταγλωττισμένη η προβολή).

Η ταινία θα προβάλετε στους κινηματογράφους απο τις 5 Μαρτίου 2020 απο την Feelgood

 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Λίγα λόγια για την ταινία 

5 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood Μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους

Μία πρωτότυπη περιπέτεια από την Pixar φέρνει τη μαγεία στη μεγάλη οθόνη και στη ζωή δύο νεαρών ξωτικών που ζουν μία απρόβλεπτη, συγκινητική και ξεκαρδιστική περιπέτεια χάρη σε ένα ξόρκι που πήγε στραβά.

Σε ένα σύγχρονο παράλληλο σύμπαν, όπου τίποτα δεν είναι όπως το ξέρουμε, συναντάμε ξωτικά-έφηβους, μονόκερους-χαμίνια, δράκους-κατοικίδια, Κενταύρους-αστυνόμους και πολλά άλλα μυθικά, αξέχαστα πλάσματα. Τη συναρπαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων σκηνοθετεί ο ταλαντούχος Dan Scanlon (Μπαμπούλες Πανεπιστημίου) που συνυπογράφει το σενάριο.

Σύνοψη

Δύο αδέλφια-ξωτικά έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους ξανά στη ζωή για μία μέρα χάρη σε ένα μαγικό ραβδί και ένα ξόρκι που έχει αφήσει πίσω για τα παιδιά του. Έτσι, ξεκινάει μία απίθανη περιπέτεια που τους αποκαλύπτει ότι υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Κρητικακη Νικολετα 
  2. Λοσταρου Ιωσηφίνα 
  3. Κιτσου Βασιλικη 
  4. Αντωνέλλου Ναταλία
  5. Ρεσκου Ασπα 
  6. Ζαχαράκη Δέσποινα 
  7. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΣΟΝΙΑ 
  8. Ποσοτίδη Λένα
  9. Χαμπίπη Νεκταρία 
  10. Nowicki Adrian