Ένα τυχερό κοριτσάκι θα κερδίσει ακουστικά Tangle Free Buds της Cord Cruncher από το Movieland Video Club!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Movieland Video Club δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό κοριτσάκι  να κερδίσει ακουστικά Tangle Free Buds της Cord Cruncher !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει 1) να κάνετε Like στη σελίδα του Μοvieland Video Club στο facebook:

https://www.facebook.com/movielandaretsou

 2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια   θα ειδοποιηθεί για το δώρο της τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα το λάβει η ίδια από το Movieland Video Club στην Αρετσού,(Αδαμαντίου Κοραή 9, Καλαμαριά, 55 132, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 444 538).  

Ταυτότητα των ακουστικών Tangle Free Ear Buds της Cord Cruncher

Tangle Free Ear Buds with microphone της Cord Cruncher

Τέλος οι κόμποι και τα μπερδέματα, εύκολη αποθήκευση, επεκτείνονται και μαζεύουν, εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Διαφέρουν από τα συνηθισμένα ακουστικά «ψείρες», γιατί πολύ απλά, όπως υποδηλώνει και η ονομασία τους, δεν μπλέκονται, γλιτώνοντας τον εκάστοτε αγοραστή από τη συνηθισμένη, ενοχλητική διαδικασία που συνοδεύει τα ακουστικά αυτά.

Τα Tangle Free Ear Buds της Cord Cruncher έρχονται με ένα ελαστικό τμήμα, το οποίο επιτρέπει την άμεση σύμπτυξή τους, ενώ εμποδίζει επίσης το ενοχλητικό μπλέξιμο που προκύπτει μετά από την αποθήκευση των ακουστικών.


Λίγα λόγια για το Movieland Video Club

Το Movieland Video Club δεν είναι απλά μια λέσχη. Είναι μια παρέα που ξεκίνησε το 2001, μεγάλωσε απίστευτα πολύ και «δέθηκε» ακόμη περισσότερο στα 19 χρόνια παρουσίας του στην Αρετσού.

Το Movieland έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα στην ανατολή της νέας χιλιετίας, όταν ακόμη στα ράφια φιγουράριζαν οι βιντεοκασέτες και κάποια παιχνίδια PS1.

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας του έδωσε ώθηση και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα dvd και τα παιχνίδια αποτέλεσαν τον κύριο κορμό του και κατάφερε να δημιουργήσει μια από τις πληρέστερες βιντεοθήκες σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από την ενοικίαση ταινιών και παιχνιδιών για κονσόλες Playstation και XBOX, στο Movieland μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε Gadgets (power bank- ηχεία-ακουστικά- περιφερειακά gaming κλπ) καθώς και κούπες, μπρελόκ, Funko Pop, τσάντες, σκούφους και πάσης φύσεως αντικείμενα με τα λογότυπα ταινιών και παιχνιδιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επίσης υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια PS1 PS2 PSP XBOX & ΧΒΟΧ 360 Ps4 Pc που διατίθενται για πώληση.

Το Movieland Video Club στην Αρετσού, Αδαμαντίου Κοραή 9, είναι ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα του κλάδου που ξεπέρασε τα όρια του καταστήματος πώλησης και έχει γίνει σημείο συνάντησης των σινεφίλ αλλά και των πιτσιρικάδων που αγαπούν το gaming και λειτουργεί με βάση την ποιότητα, την εξυπηρέτηση αλλά κυρίως την προσωπική σχέση με τα μέλη του.

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Παπαδοπουλου Γιωτα- Θεσσαλονικη