Διαγωνισμός για μία δωροεπιταγή των 20 ευρώ για αγορές της επιλογής σας από το Βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το  Βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει μία δωροεπιταγή της τάξεως των 20 ευρώ για αγορές της επιλογής του !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στη σελίδα του Βιβλιοπωλείου Προμηθέας στο facebook 

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr  που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής  θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα λάβει το δώρο του ο ίδιος από το Βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης (Μεταμορφώσεως 6, Καλαμαριά, τηλ./fax: 2310 417 23), με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Λίγα λόγια για το βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης:

Τα βιβλιοπωλεία είναι τόποι που μας αγκαλιάζουν, από παιδιά ακόμη και μας ταξιδεύουν σε μέρη μακρινά, μέσα από τις σελίδες των μυθιστορημάτων που μας συστήνουν.

Το Βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης ιδρύθηκε το 1981. Μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά άλλα είδη (παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, σχολικά), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων.

«Απ' όλα τα εργαλεία του ανθρώπου, το πιο εκπληκτικό είναι, χωρίς αμφιβολία, το βιβλίο, (το οποίο συστήνουμε πάντα ως δώρο), τα άλλα είναι προεκτάσεις του σώματός του».

Βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης

Μεταμορφώσεως 6, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

τηλ./fax: 2310 417 236

e-mail:cpapoutsidou@yahoo.com

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι ο Σμαρώ Γεωργιάδου Θεσσαλονίκη