Διαγωνισμός για τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση: "Ρομπέν των δασών, η αληθινή ιστορία" στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μόνο για Θεσσαλονίκη )

Το Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, 56 224, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, τηλ. κρατήσεων 6988 331 511, καθημερινά 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00), σε συνεργασία με το pamebolta.gr προσφέρει από μία διπλή πρόσκληση σε τρεις αναγνώστες για την παιδική θεατρική παράσταση "Ρομπέν των δασών, η αληθινή ιστορία" το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου  2020 και ώρα 17:00.
 
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν για το δώρο τους τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα πρέπει να βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, είκοσι λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης, προκειμένου να λάβουν τις προσκλήσεις από το ταμείο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου,  στη Θεσσαλονίκη.
 
Λίγα λόγια για την παράσταση :

Ο Ρομπέν των Δασών, γνωστός και ως Ρομπέν των Φτωχών, είναι ο καλύτερος από όλους και ο καλύτερος σε όλα. Όλοι τον θαυμάζουν για τη γενναιότητά του και όλοι ζητούν τη βοήθειά του. Και ο Ρομπέν είναι πάντα εκεί, πάντα έτοιμος να πολεμήσει την αδικία, να υπερασπιστεί τους αδύναμους, να αποδώσει δικαιοσύνη. Για μισό λεπτό, όμως. Είναι πάντα εκεί, αλλά πάντα ολομόναχος. Μήπως, τελικά, ακόμα κι ένας σούπερ ήρωας χρειάζεται βοήθεια;

Πρόκειται για μια παράσταση σύγχρονου κουκλοθεάτρου για όλη την οικογένεια, με συναρπαστική δράση, επικές ανατροπές, έξυπνο χιούμορ και μουσική που ξεσηκώνει. Μια παράσταση που, με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, αποκαλύπτει την αξία της συλλογικότητας και μιλά για το πόσο σημαντικό είναι το «εγώ» να γίνεται «εμείς» και το πόσο αναγκαίο είναι οι άνθρωποι – ή και οι σούπερ ήρωες - να προχωρούν στη ζωή ΜΑΖΙ.

Ταυτότητα παράστασης:

Κείμενο: Ματίνα Τσικριτζή
Σκηνοθεσία: REDICOLO ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ
Σχεδιασμός – Κατασκευή κουκλών: REDICOLO ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ
Σκηνικό: Βίκυ Γούσιου
Μουσική: Γιάννης Μόμτσιος
Trailer: Σταύρος Συμεωνίδης
Φωτογραφίες: Ελευθερία Καλπενίδου
Επικοινωνία – Προβολή: Λία Κεσοπούλου
Παραγωγή: REDICOLO ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ

Παίζουν:

Γιώργος Γκάλπας
Γιάννης Μόμτσιος

Πληροφορίες:

Ημερομηνία & ώρα παράστασης: Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στις 17:00.

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά.

Ηλικίες: Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών.

Τιμή εισιτηρίου: 7€.

Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου,
Μεγάλου Αλεξάνδρου 57,
56224, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6988 331 511 (καθημερινά 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00).
Τηλέφωνο επικοινωνίας για σχολεία: 6948 092 384 (Αλέξανδρος Καριπίδης).

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Μπακάλη Μαρία - ΣΥΚΙΕΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  2. Σταυρίδης Δημήτρης - Θεσσαλονίκη
  3. Σιώη Κατερίνα - Θεσσαλονίκη