Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει το επιτραπέζιo παιχνίδι “Quadrillion, 80 challenges” της Smartgames από το bounitsa.gr !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το bounitsa.gr δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι “Quadrillion, 80 challenges ” της Smartgames.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει 1) να κάνετε Like στη σελίδα του bounitsa.gr στο facebook:

 https://www.facebook.com/Bounitsa      

 2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του

 

Ταυτότητα του επιτραπέζιου παιχνιδιού :Quadrillion, 80 challenges της Smartgames

 


 

Η εταιρία Smartgames παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ. Ξεκίνα μια νέα πρόκληση στο λεπτό, χωρίς να χρειάζεται κάποια καθοδήγηση! Απλά τοποθέτησε το μαγνητικό πλέγμα μαζί και ξεκίνα!

Για να ξεκινήσει κανείς τις προκλήσεις περιέχεται και εγχειρίδιο με προκλήσεις από απλό βαθμό δυσκολίας μέχρι και πιο σύνθετο.

Το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής, με μεγάλα & στέρεα κομμάτια παζλ, πολύ εύκολα στη χρήση.

Κατάλληλο για ηλικίες από 7 μέχρι 99 ετών.
 

Παίκτες: 1+

Φύλο:Αγόρι,Κορίτσι,Unisex

Λίγαγα λόγια για το bounitsa.gr :

Η καθημερινή ανάγκη του γονιού να παρέχει στο παιδί του ότι καλύτερο μπορεί, πνευματικά, ψυχικά, συναισθηματικά είναι από μόνο του τεράστια δουλειά!!!! Μέσα σε όλες αυτές τις ανάγκες που καλείται να καλύψει ο νέος ειδικά γονιός, είναι και τα υλικά αγαθά! Αφήστε εμάς να κάνουμε αυτό το κομμάτι!!! Μαμά και μπαμπάς εν δράση αναζητούν προϊόντα που θα χρησιμοποιούσαν οι ίδιοι και θα έδιναν στο δικό τους παιδί μετά από έρευνα σχετικά με τις προδιαγραφές, την ασφάλεια, την εκπαίδευση, τα ερεθίσματα που μπορεί να του προσφέρει ένα προϊόν μας!!!!

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε στο site μας μοναδικά και ενδιαφέροντα μικρο-μεγάλα πραγματάκια για το αγγελούδι σας, για το αστεράκι σας, την πριγκίπισσα και τον βασιλιά του σπιτιού σας . . . για το μοναδικό αυτό πλασματάκι που μπορεί να είναι το πρώτο ή το τέταρτο, αλλά παραμένει μοναδικό στα μάτια των γονιών (θείων, παππούδων, νονών) του! Μια σχέση αγάπης που ξεκινάει μόλις ακουστεί στον πρώτο υπέρηχο, αυτό το υπέροχο τουκου-τουκου και αρχίζει να παίρνει υπόσταση όταν εμφανιστούν οι δυο μικρές μπουνίτσες του, τόσο δυνατές και ξεκάθαρες που μπορούν να εκφράσουν την αγάπη όλου του κόσμου, να διεκδικήσουν τα μεγαλύτερα όνειρα, να πετύχουν τους πιο δύσκολους στόχους, να ανοίξουν και να κάνουν μία αγκαλιά πιο ασφαλή από οτιδήποτε!!!

Για αυτές τις δυο μικρές μπουνίτσες, για τον δικό μας μικρό μπουνίτσα ψάχνουμε και ανησυχούμε, εμείς για εσάς!!!!


 

Επικοινωνία:

Bounitsa.gr

Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 4,

15 233,Χαλάνδρι,

Αθήνα,

τηλ. 215 215 16 19

e-mail: info@bounitsa.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Στοιμενιδου Μαρία- Καμαριωτισσα Σαμοθρακη