Μια τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα μπουρνούζι Alter 19, σε μέγεθος Large, από την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα μπουρνούζι Alter 19 σε μέγεθος Large της εταιρείας ΚΕΝΤΙΑ:

https://www.kentia.gr/el/alter-19-mpoyrnoyzia

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας ΚΕΝΤΙΑ στο facebook:

https://www.facebook.com/www.kentia.gr/

β) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια θα λάβει το δώρο της με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας της.

 

Περιγραφή του δώρου:

Mπουρνούζι Alter 19, σε μέγεθος Large

ΒΑΜΒΑΚΙ 100% - 400ΓΡ/ΤΜ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΑΣΑ

Τιμή:47,60€

Λίγα λόγια για την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ:

Η ΚΕΝΤΙΑ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται και αναπτύσσεται, έχοντας κάνει το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας στην κατηγορία των Λευκών Ειδών.

Με πάνω από 40 χρόνια ανοδικής πορείας, η ΚΕΝΤΙΑ έχει πετύχει να την εμπιστεύονται οι πελάτες της, εκτός από την εξαιρετική και σταθερή της ποιότητα, και για τα πρωτοποριακά της σχέδια και την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής σε όλες τις προτάσεις της.

Σήμερα, η ΚΕΝΤΙΑ διαθέτει στην Ελλάδα μια μεγάλη παραγωγική μονάδα που δημιουργεί, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού και παραγωγής, τα ξεχωριστά λευκά είδη με την υπογραφή ΚΕΝΤΙΑ.

Τα προϊόντα ΚΕΝΤΙΑ μπορείτε να τα βρείτε σε ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων, σε περισσότερα από 120 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Την πλήρη συλλογή ΚΕΝΤΙΑ μπορείτε να τη δείτε και να τη νιώσετε με όλες σας τις αισθήσεις στα εταιρικά καταστήματα ΚΕΝΤΙΑ σε Αργυρούπολη, Νέα Ερυθραία, Μοσχάτο, Λάρισα, Χαλκίδα, και στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Κρήτη. Και φυσικά στο πολύ φιλικό eshop της εταιρείας, στο kentia.gr

Στοιχεία επικοινωνίας:

KENTIA

Λευκάδος 17, 183 46, Μοσχάτο, Αθήνα
τηλ.210- 48 17 888
e-mail:eshop@kentiamore.gr


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Μαρία Μαυριδοπούλου-Πατήσια