Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει από το Epilegin.gr αποκριάτικα είδη της επιλογής του, αξίας 50 ευρώ!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Epilegin.gr δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει αποκριάτικα είδη της επιλογής του, αξίας 50 ευρώ !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει:

α) να κάνετε Like στην σελίδα του Epilegin.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/Epilegin.gr

β) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Επισκεφθείτε την παρακάτω σελίδα του Epilegin.gr:

https://www.epilegin.gr/apokriatikes-stoles-c-23.html για να ενημερωθείτε για τις Top κατηγορίες αποκριάτικων στολών και αξεσουάρ !

Λίγα λόγια για το Epilegin.gr :

«Η εταιρεία Επιλέγειν "Epilegin.gr" είναι εδραιωμένη στο χώρο των εποχιακών ειδών από το 1992, με προϊόντα υψηλής ποιότητας που διακρίνονται από τον μοντέρνο σχεδιασμό τους. Με δικές μας εισαγωγές και σε συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές εταιρίες, καθώς και με την χρόνια εμπειρία στο χώρο, έχουμε πετύχει να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα αρίστης ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές.


 

Αποκριάτικες Στολές και Είδη
Στα κατάστημά μας, θα βρείτε αποκριάτικες στολές για όλες τις ηλικίες και  τα γούστα, αποκριάτικα αξεσουάρ και αξεσουάρ καρναβαλιού, όπως περούκες, αποκριάτικες μάσκες, όπλα και τόξα, σερπατίνες και κονφετί, make up και σπρέυ μαλλιών, διακοσμήσεις για το καρναβάλι και άλλα πολλά!.


 

Επικοινωνία:

Epilegin.gr

Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην Βουλιαγμένης 270Α, Αγ.Δημήτριος 17 343, Έξοδος Μετρό και πλησίον του Athens Metro Mall, τηλ. 210-97 52 206 και e-mail: info@epilegin.gr

Τηλ. Παραγγελίες 210-97 52 206

Δευ-Παρ 9:00 - 21:00
Σάββατο: 9:00 - 21:00
Κυριακή: 11:00 - 20:00


Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι Δημητριάδης Γεώργιος- Θεσσαλονίκη