Κερδίστε 9 δώρα απο την καινούργια ταινία JUMANJI η επόμενη πίστα

To pamebolta.gr σε συνεργασία με την Feelgood δίνει την ευκαιρία σε 9 τυχερους να κερδίσουν δώρα της καινούγιας ταινίας "Jumanji η επόμενη πίστα " που βγήκε στους κινηματογράφους στις 2 Ιανουαρίου από τη Feelgood

Τα δώρα μας :

3 τατουάζ

3 πυξίδες 

3 φουσκωτούς κροκόδειλους

 

 Λίγα λόγια για την ταινία :

2 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood .Η περίφημη ταινία -που σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με την προηγούμενη ταινία- συγκεντρώνεται ξανά. Όμως το παιχνίδι έχει αλλάξει. Εκτός από απίστευτα εφέ και επικά τοπία, οι θεατές πρέπει να προσμένουν τα απρόσμενα.

Γιατί μπορεί να επιστρέφουν οι Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black και Karen Gillan μαζί με τους εφηβικού χαρακτήρες που υποδύονται οι Ser’Darius Blain, Alex Wolff, Madison Iseman και Morgan Turner, αλλά τίποτα δεν είναι όπως παλιά.

Με τις προσθήκες των Danny DeVito, Awkwafina και Danny Glover, τα άβαταρ αλλάζουν ρόλους με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα και φόντο πρωτόγνωρες, επικίνδυνες περιοχές του παιχνιδιού.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει και πάλι ο Jane Kasdan που αυτή τη φορά θα μας ταξιδέψει μακριά από τη ζούγκλα σε αφιλόξενους αμμόλοφους μέχρι και χιονισμένες βουνοκορφές.

 

Σύνοψη

Οι τέσσερις έφηβοι που επιβίωσαν από τις δοκιμασίες της προηγούμενης ταινίας επιστρέφουν σπίτι τους για τα Χριστούγεννα. Είναι πια φοιτητές και προσπαθούν να περάσουν στην επόμενη φάση της ζωής τους. Όταν ο Spencer επιστρέφει στο παιχνίδι, η Martha, o Fridge και η Bethany πρέπει να ανασυνταχθούν και να ξαναμπούν στον κόσμο του Jumanji για να τον σώσουν με κάθε κόστος. Το παιχνίδι όμως έχει πια χαλάσει. Ό,τι ήξεραν για το Jumanji δεν ισχύει πια, καθώς ανακαλύπτουν καινούριες περιοχές πέρα από τη ζούγκλα. Είναι αχανές, πιο επικίνδυνο και γεμάτο παγίδες και ο μόνος τρόπος να βγουν ζωντανοί είναι να στηριχτούν στις δυνάμεις τους, για να επιβιώσουν από τις αλλαγές του παιχνιδιού και να σώσουν τον Spencer.

Διάρκεια: 114’

 

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ και ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

 

Visit

  1. Instagram: https://www.instagram.com/feelgood_entertainment/

  2. Twitter: https://twitter.com/FeelgoodEntment

  3. Fb: https://www.facebook.com/feelgoodentertainment.gr/

  4. Youtube: https://www.youtube.com/Feelgoodentertainment

 

Αλλάζοντας το παιχνίδι

Ακολουθώντας την παγκόσμια επιτυχία της πρώτης ταινίας, οι δημιουργοί ήξεραν ότι έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την ιστορία αυτών των χαρακτήρων. «Η ευκαιρία να επιστρέψουμε σε αυτή την ιδέα, σε αυτούς τους χαρακτήρες ήταν ακαταμάχητη» λέει ο σκηνοθέτης Jake Kasdan. «Αλλά το μεγάλο δώρο της ιστορίας είναι ότι τους φέρνει όλους κοντά, συγκεντρώνει και πάλι την ομάδα, καθώς αλλάζει και τη δράση που αναλαμβάνει ο καθένας. Αυτό την κάνει φρέσκια. Μας επιτρέπει να δούμε την αρχική ιδέα αλλιώς».

Αυτή τη φορά οι δημιουργοί ήξεραν ότι θα έδειχναν περισσότερα κομμάτια του Jumanji. Καθώς οι χαρακτήρες εξερευνούν τον κόσμο του παιχνιδιού, οι θεατές θα βρεθούν σε καινούρια μέρη, από άνυδρους αμμόλοφους μέχρι επικίνδυνα φαράγγια και παγωμένα βουνά, καθένα με τις προκλήσεις του.

Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Dwayne Johnson, ήξεραν ότι έπρεπε να ανταποκριθούν σε μεγάλες προσδοκίες. «Η κλίμακα της ταινίας είναι πραγματικά επική. Ξέραμε την πίεση που θα δεχόμασταν και ανεβάσαμε τον πήχη. Οπότε συγκεντρώσαμε τους καλύτερους δημιουργούς. Το Jumanji δεν έχει περιορισμούς γιατί είναι ένα βιντεοπαιχνίδι».

Ενώ η προηγούμενη ταινία επέτρεψε στους χαρακτήρες να αφήσουν τον πραγματικό κόσμο πίσω για να γίνουν κάποιοι άλλοι, αυτή η ταινία τους συμφιλιώνει με το ποιοι είναι και πώς το παιχνίδι τούς άλλαξε.

«Αυτή η ταινία πάει τα πράγματα σε άλλη πίστα. Οι σκηνές δράσης είναι πραγματικά θεαματικές. Έχουμε πολλά σύμπαντα, οπότε βρισκόμαστε σε χιονισμένες βουνοκορφές και αμμόλοφους» λέει ο Johnson.

 

Οι χαρακτήρες

Οι τέσσερις βασικοί -ο Spencer, η Bethany, o Fridge και η Martha- επιστρέφουν από το πανεπιστήμιο για διακοπές. Είναι εμφανές ότι ο καθένας περνάει τη νέα φάση διαφορετικά. Άλλοι τα πάνε καλά, άλλοι ζορίζονται να συνηθίσουν την καινούρια αυτή κατάσταση.

Ο Spencer και η Martha έχουν προσπαθήσει να διατηρήσουν μία σχέση από απόσταση, αλλά περνάνε δύσκολα, γιατί η Martha έχει αλλάξει. Η τόσο δυνατή αυτοπεποίθηση της φέρνει τον Spencer σε δύσκολη θέση και έχει αρχίσει να την αποφεύγει.

O Spencer περνάει δύσκολα στη Νέα Υόρκη. Τα πράγματα δεν πάνε καλά στη σχολή του, δεν είναι χαρούμενος και νιώθει αβεβαιότητα για τη σχέση του με τη Martha. Επιστρέφει στο πατρικό του και ανακαλύπτει ότι ο παππούς του ζει με τη μαμά του διανύοντας μια περίοδο ανάρρωσης από μία επέμβαση. Για την ακρίβεια, ο παππούς Eddie (Danny DeVito) έχει μετακομίσει στο παλιό του δωμάτιο κι έτσι οι δυο τους είναι πιο συγκάτοικοι.

H Bethany έχει εξελιχθεί από το εγωκεντρικό, δημοφιλές κορίτσι που ήταν. Τώρα πια τη χαρακτηρίζει ο αλτρουισμός, ταξιδεύει όλο τον κόσμο, βοηθάει ανθρώπους, βρίσκει ικανοποίηση στην υπηρεσία των άλλων. Βλέπει τον κόσμο από άλλη σκοπιά.

Ο Fridge έχει συνηθίσει την καινούρια ομάδα του πανεπιστημίου και προσαρμόζεται στον καινούριο κόσμο, αν και είναι κάτι που δεν του έχει ξανατύχει.

 

Τα Άβαταρ επιστρέφουν

Η παρέα των άβαταρ επιστρέφει με μερικές ανατροπές. Το παιχνίδι χάλασε και δεν λειτουργεί κανονικά. Έτσι όλα μπορούν να συμβούν.

 

Dr. Smolder Bravestone/ Dwayne Johnson

Ο ατρόμητος αρχαιολόγος και μυώδης ήρωας επιστρέφει με όλα του τα ατού. Όμως αυτή τη φορά είναι το άβαταρ του Eddie (Danny DeVito), του παππού του Spencer. Στην προηγούμενη ταινία, ήταν ένας νευρωτικός έφηβος και τώρα παίζει το αντίθετο. Η αντιπαράθεση των ηρωικών ικανοτήτων του Bravestone με την καταπονημένη φύση ενός ηλικιωμένου, που αναρρώνει από χειρουργείο, προσφέρει έντονα κωμικά στοιχεία. Είναι ιδιαίτερα ξεκαρδιστικό να βλέπεις τον Bravestone να σωματοποιεί έναν ευερέθιστο γέρο.

«Το να ενσαρκώνω τις αποχρώσεις του Danny DeVito ήταν ό,τι καλύτερο. Είχα την ευκαιρία να τον μελετήσω, είδα παλιές ταινίες του. Το έργο του είναι φανταστικό» λέει ο Dwayne Johnson. «Πέρασα χρόνο μαζί του και τον ενσάρκωσα όσο καλύτερα μπορούσα. Ήταν σκέτη απόλαυση να γίνομαι αυτός».

 

Dr. SheldonShellyOberon/Jack Black

Ο Jack Black επιστρέφει ως Dr. Sheldon Shelly Oberon, μία παχουλή ιδιοφυία που ξέρει καλά από αρχαιολογία και παλαιοντολογία. Οι αδυναμίες του -η έλλειψη αντοχής, η αποστροφή του για τη ζέστη, τον ήλιο και την άμμο- προκαλεί δυνατά γέλια. Σε συνθήκες ερήμου, όμως, η πρόσφατη άνεση του με τη γεωμετρία αποδεικνύεται καταλυτική σε μία κρίσιμη στιγμή.

Στην προηγούμενη ταινία ήταν το άβαταρ της Bethany, κάτι ξεκαρδιστικό, αφού επρόκειτο για μία νεαρή κοπέλα που είχε εμμονή με την εικόνα της και βρέθηκε να ενσαρκώνεται από έναν «υπέρβαρο μεσήλικα», όπως είχε πει η ίδια. Αυτή τη φορά ο Dr. Oberon είναι το άβαταρ του Fridge, μια ευκαιρία για ακόμα περισσότερα γέλια, καθώς ο μυώδης αθλητής εγκαθίσταται σε ένα σώμα με πολλούς περιορισμούς. Η απόγνωση του Fridge που πρέπει να υπομένει αυτό το άβαταρ είναι πηγή κωμικών καταστάσεων, καθώς ο Black το πάει σε άλλο επίπεδο.

O Black ήταν ενθουσιασμένος που επέστρεψε για μία ακόμα ταινία. «Ενθουσιάστηκα που μαζευτήκαμε ξανά» λέει ο ηθοποιός. «Ξέρεις, είναι θέμα χημείας. Το ένιωθα στο γύρισμα. Κοιτούσα γύρω μου και ήξερα ότι είμαστε μια ομάδα».

«Όπως ξέρετε, το Jumanji δεν είναι πάντα θέμα διασκέδασης. Είναι ένα ταξίδι ζωής. Οι χαρακτήρες ωριμάζουν» εξηγεί.

 

Ruby Roundhouse/Karen Gillan

Για μία ακόμη φορά, η ζόρικη σεξοβόμβα και μάστερ των πολεμικών τεχνών Ruby Roundhouse είναι το άβαταρ της Martha. Αυτή η αθλητική εξολοθρευτής ανδρών αναλαμβάνει έναν πιο σημαντικό ρόλο. Στην προηγούμενη ταινία, βοήθησε τη Martha να βρει τον εαυτό της. «Η Μάρθα έχει αλλάξει πολύ. Είναι πολύ έξυπνη, αλλά εσωστρεφής. Τώρα, έχει ένα άβαταρ που ξέρει να το αξιοποιεί και καταλαβαίνει ότι είναι πιο ικανή από τους άλλους. Γίνεται η αρχηγός της συμμορίας, τους βοηθάει στο παιχνίδι» εξηγεί η Gillan.

«Πηγαίνει στο πανεπιστήμιο, έχει καινούριους φίλους, καινούριο κούρεμα, σκουλαρίκι στη μύτη. Όταν ξαναμπαίνει στο παιχνίδι, το ταξίδι της έχει να κάνει με το να βρει τον εαυτό της. Γι΄αυτό της δώσαμε το ίδιο άβαταρ. Για να θυμηθεί ποια είναι».

Η Martha είναι η πρώτη που διατίθεται να επιστρέψει στο παιχνίδι για να σώσει τον Spencer. «Έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς οι δυο τους. Οι ζωές τους πήραν άλλο δρόμο. Πρέπει να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα».

«Η Karen καταλήγει να είναι η άγκυρα όλης της ταινίας με απρόσμενο τρόπο. Με τον Spencer να αγνοείται, πρέπει εκείνη να οδηγήσει την ομάδα. Ανέλαβε τον ρόλο τέλεια» λέει ο σκηνοθέτης.

«Η ταινία είναι απολαυστική για όλους» λέει η ηθοποιός, και συμπληρώνει πως «όλοι έχουμε θελήσει να είμαστε κάποιοι άλλοι. Νομίζω ότι όταν είσαι στο σώμα άλλου, ανακαλύπτεις περισσότερα για εσένα. Έχεις την άδεια να κάνεις τρελά πράγματα. Χαίρομαι που το κοινό θα δει διαφορετικούς ηθοποιούς να παίζουν διαφορετικούς χαρακτήρες. Μου αρέσει η Martha που είναι ένα άχαρο νεαρό κορίτσι. Μου βγαίνει φυσικά».

 

Mouse Finbar/Kevin Hart

Ο μικροσκοπικός ζωολόγος επιστρέφει με νέες δεξιότητες στη γλωσσολογία, που βοηθάνε την ομάδα όταν τα βρίσκει σκούρα. Είναι αργός, αδύναμος και έχει πάθος για τα κέικ. Αυτή τη φορά, είναι το άβαταρ του αποξενωμένου αδερφού του Eddie, του Milo (Danny Glover).

«Τον βλέπεις να παίζει έναν μεγαλύτερο τζέντελμαν. Λέει μόνο χαρούμενα πράγματα. Σαν ένας ηλικιωμένος που κάθεται άνετα όλη την ώρα. Έχει πολλά αστεία στοιχεία για να παίξω» λέει ο Hart.

«Η ιδέα να σκεφτούμε έναν τέτοιο χαρακτήρα για τον Kevin αλλάζει τελείως την ενέργεια και είναι μια μεγάλη κωμική ευκαιρία» λέει ο σκηνοθέτης. «Είναι καταπληκτικός ηθοποιός και μπορεί να αλλάξει απρόσμενα. Το να τον βλέπεις να παίζει έναν ευγενικό και σοφό ηλικιωμένο είναι αλλόκοτα αστείο».

 

Bethany

Η Bethany επιστρέφει με αναπάντεχο τρόπο. Όταν συνειδητοποιεί ότι οι άλλοι έχουν ξαναμπεί στο παιχνίδι, πηγαίνει στον Alex για να τον πείσει να επιστρέψουν. Ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν απρόβλεπτο τρόπο. Το καινούριο άβαταρ της Bethany είναι ένας επιβήτορας και ο Seaplane κρατάει τα ηνία.

 

JeffersonSeaplaneMcdonough/ Nick Jonas

Ο γοητευτικός πιλότος που τους βοήθησε στην προηγούμενη αποστολή ως άβαταρ του Alex, ένας νεαρός άντρας που έχει κολλήσει στο παιχνίδι από το 1996, πριν καταφέρει να ξεφύγει στην προηγούμενη ταινία.

«Η Bethany θέλει να βοηθήσει τους άλλους, αλλά δεν ξέρει πού να στραφεί, παρά μόνο στον Alex. Έχει περάσει 20 χρόνια στο παιχνίδι και το ξέρει καλύτερα από όλους. Οπότε όταν η Bethany του ζητάει βοήθεια, ξέρει πώς να το κάνει» λέει ο Colin Hanks, που υποδύεται τον Alex.

 

Janice Gilpin/ Marin Hinkle

Η μαμά του Spencer. «Δεν υπάρχει κάποιος ρόλος μου που ονειρευόμουν ότι θα μου ζητήσουν να ξαναπαίξω. Οπότε όταν μου το ζήτησαν, ήταν σαν χριστουγεννιάτικο δώρο» λέει η Hinkle. «Έχουν προσθέσει έναν υπέροχο καινούριο χαρακτήρα, τον μπαμπά μου, που τον παίζει ο Danny DeVito. Τον έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Παίζει καταπληκτικά».

 

Nigel Billingsley/ Rhys Darby

Εξηγεί τους κανόνες στα άβαταρ, αλλά δεν παίζει ο ίδιος. «Είναι ο οδηγός τους στο παιχνίδι. Είναι ο πιο σημαντικός, γιατί βοηθάει στην αποστολή» εξηγεί ο Darby.

 

 

Καινούρια πρόσωπα

Eddie And Milo

Ένα νέο δυναμικό ντουέτο από Danny αναλαμβάνει δράση. Ο θρύλος της κωμωδίας Danny DeVito παίζει τον παππού Eddie που έχει για άβαταρ τον Bravestone, ενώ ο Danny Glover παίζει τον Milo, τον παλιό φίλο του Eddie, που έχει για άβαταρ τον Mouse Finbar.

Ο Eddie και ο Milo υποχρεώνονται να ξεπεράσουν τα όποια θέματα τους στον κόσμο του παιχνιδιού. Οι δυο Danny είναι ένα δυνατό κωμικό δίδυμο. «Έχουμε δύο Danny, δύο θρύλους με άβαταρ τον Dwayne και τον Kevin. Έχει πολύ πλάκα» παρατηρεί ο Jack Black.

«Μπορεί να είναι από τα καλύτερα μου ότι ο Dwayne κάνει τη φωνή και την προφορά του Danny DeVito» λέει η Karen Gillan. «Το ίδιο συμβαίνει και με τον Kevin που παίζει τον Milo, με μία παλιομοδίτικη ομιλία».

«Ο Eddie είναι ο παππούς του Spencer και τον έχουν πάρει τα χρόνια. To σώμα του τον προδίδει. Το να βάλεις έναν τέτοιο τύπο στο σώμα ενός δυνατότερου άντρα που μπορεί να κάνει τα πάντα, ήταν μια ακατανίκητη ιδέα» λέει ο σκηνοθέτης. «Ο Dwayne Johnson δεν έχει ξαναπαίξει έναν γκρινιάρη γέρο. Ο πιο θετικός άνθρωπος στη Γη υποδύεται έναν θυμωμένο τύπο, είναι μία ακατανίκητη κωμική ευκαιρία. Ευτυχώς, δέχτηκε!».

 

MING/ Awkwafina

Το πιο καινούριο άβαταρ είναι η μυστηριώδης Ming. Είναι άσος στο να κλέβει πορτοφόλια και να ανοίγει θησαυροφυλάκια, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στον κόσμο του παιχνιδιού. «Η Awkwafina είναι συναρπαστική καλλιτέχνιδα. Τραγουδίστρια της ραπ, κωμικός, ηθοποιός… Ήξερα ότι θα το πήγαινε σε άλλο επίπεδο» λέει ο Jack Black. «Ταίριαξε γάντι στην ταινία. Έχει θράσος, στυλ και ορμή. Έχει μαγεία!».

«Νομίζω ότι το μήνυμα της ταινίας μας αφορά όλους. Στις υπερηρωικές ταινίες έχουμε κάποιον με υπερδύναμη. Ενώ εδώ, έχουμε κανονικούς ανθρώπους που γίνονται ήρωες στο παιχνίδι. Μπορούν όλοι να ταυτιστούν με αυτό. Νομίζω ότι όλοι θα νιώσουν κάτι όταν θα δουν τους χαρακτήρες αυτούς» λέει η Awkwafina.

 

Jurgen The Brutal/ Rory Mccann

Ο καινούριος κακός του παιχνιδιού, ένας κακόβουλος κατακτητής. «Είναι το εμπόδιο για να τελειώσει κάποιος το παιχνίδι. Είναι ο χειρότερος τύπος εκεί. Κακός, τεράστιος. Δεν θα έλεγα ότι έχει κάτι καλό πάνω του» λέει ο McCann, που έπαιζε τον The Hound στο Game of Thrones.

 

O κόσμος χρειάζεται το Jumanji

«Πιστεύω ότι το κοινό ανταποκρίθηκε θετικά στην προηγούμενη ταινία. Είχε πλάκα, συναίσθημα. Νιώσαμε ότι κάναμε κάτι ξεχωριστό στην ταινία» λέει ο Dwayne Johnson.

«Ναι, είχαμε πλάκα. Ναι, ήμασταν διασκεδαστικοί. Ναι, είχαμε πολύ συναίσθημα. Κάναμε την ταινία με πολλή αγάπη, σεβασμό για την πρώτη ταινία με τον Robin Williams, τον οποίο αγαπήσαμε όλοι και τιμήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήταν η βάση της ταινίας μας» λέει ο ηθοποιός.

Ο Jack Black λέει ότι το μυστικό της επιτυχίας των ταινιών είναι απλό: «Είναι ένας καλός συνδυασμός δράσης και κωμωδίας. Ο Dwayne Johnson είναι πολύ δυνατός. O Kevin Hart είναι ο πιο δυνατός άντρας στη γη. Ήταν σαν να κάνουμε πάρτι και ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτό. Ήθελε να έρθει σε αυτό το πάρτι. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πιστεύω ότι ο κόσμος χρειάζεται το Jumanji».

 

Συντελεστές

Σενάριο: Jake Kasdan & Jeff Pinkner & Scott Rosenberg

Σκηνοθεσία: Jake Kasdan

Ηθοποιοί: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Danny Glover, Danny DeVito, Awkwafina, Alex Wolff, Morgan Turner, Ser’Darius Blain, Madison Iseman

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Gyula Pados, HSC

Μοντάζ: Mark Helfrich, ACE, Steve Edwards, Tara Timpone, ACE

Μουσική: Henry Jackman

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι 

3 τατουάζ
  1. Πόπη Αλεξοπούλου
  2. Χατζή Ελένη 
  3. Δράκος Κυριάκος
 
3 πυξίδες 
  1. Παπατραγιάννης Χάρης
  2. Γκόνη Ηλιάννα
  3. Παππά Μαριάνθη
 
3 φουσκωτούς κροκόδειλους   
  1. Τσιλογιαννοπουλου Ράνια
  2. Κυριακόπουλος Αντώνης
  3. Ανδρουτσοπουλου Ειρήνη