Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του βιβλίου "Ταξίδι στο Βασίλειο της Φαντασίας 6. Μέχρι τα βάθη της θάλασσας" από τις εκδόσεις Κέδρος

Το pamebolta.gr   σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κέδρος δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Ταξίδι στο Βασίλειο της Φαντασίας 6. Μέχρι τα βάθη της θάλασσας».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

  1. να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Κέδρος στο facebook:

https://www.facebook.com/kedros.gr/

και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους   με courrier,  αρκεί μόλις δουν   δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο: «Ταξίδι στο Βασίλειο της Φαντασίας 6. Μέχρι τα βάθη της θάλασσας»

Ένας μεγάλος κίνδυνος απειλεί το Βασίλειο της Φαντασίας… Η Βερμέλια, η βασίλισσα των βασιλισσών των μαγισσών και φύλακας του Μεγάλου Ρουμπινιού της Φωτιάς, προσπαθεί να αποκτήσει άλλη μια πανίσχυρη πέτρα, το Γαλάζιο Ζαφείρι… Αν τα καταφέρει, ολόκληρο το Βασίλειο της Φαντασίας θα πέσει στα χέρια της. Έτσι, αρχίζει μία ακόμη φανταστική περιπέτεια του Αγνού και Γενναίου Ιππότη, Τζερόνιμο Στίλτον, που θα τον οδηγήσει μέχρι τα βάθη της θάλασσας!

Ο Τζερόνιμο Στίλτον ζει στην Ποντικούπολη της Ποντικονήσου, ένα παράξενο νησί που μοιάζει με μισοφαγωμένο κομμάτι τυρί και βρίσκεται στο Νότιο Τρωκτικό Ωκεανό. Εκεί η φύση είναι προστατευμένη και οι ποντικοί ζουν ευτυχισμένοι. Σπούδασε Ποντικολογία και Φιλολογία των Τρωκτικών καθώς και Συγκριτική Αρχαιοποντικολογία. Διευθύνει την Ηχώ των Τρωκτικών, την πιο επιτυχημένη εφημερίδα της Ποντικονήσου.

Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Τζερόνιμο συλλέγει παλιές κρούστες παρμεζάνας του 17ου αιώνα, αλλά αυτό που αγαπά περισσότερο είναι να γράφει βιβλία στα οποία αφηγείται τις συναρπαστικές περιπέτειές του!

Έχει λάβει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το βραβείο Πόντιτζερ για το βιβλίο του Το μυστήριο του χαμένου θησαυρού. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 49 γλώσσες και έχουν πουλήσει 152 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως! Είναι τα βιβλία που απολαμβάνουν τα παιδιά γιατί έχουν χιούμορ, δράση, και πολλές ανατροπές και που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί γιατί μεταδίδουν διαχρονικές ηθικές αξίες. Ο αναγνώστης ταυτίζεται με τον Τζερόνιμο, που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής με χιούμορ και αισιοδοξία.

Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την προσωπικότητα και τη στάση ζωής του Τζερόνιμο Στίλτον, επισκεφθείτε το: http://www.geronimostilton.com/ ή ακολουθήστε το σύνδεσμο: http://www.geronimostilton.com/local/txt/gr/popup/filosofia.php

Για παιδιά ηλικίας από 9 έως 12 ετών

Τίτλος πρωτοτύπου: Sesto Viaggio nel Regno della Fantasia

Σειρά: Ταξίδι στο Βασίλειο της φαντασίας

Μετάφραση: Κασαπίδης, Γιώργος

Εικονογράφηση: Έγχρωμη

Εικονογράφος: Danilo Barozzi, Silvia Bigolin, Carla De Bernardi, Αρχείο Piemme – | Χρωματισμός: Cristian Aliprandi | Εικονογραφήσεις παραρτήματος: Andrea Denegri | Γραφικά: Yuko Egusa, Marta Lorini | Βασισμένο σε μια πρωτότυπη ιδέα της Elisabetta Dami

Σελ.: 392

Σχήμα: 14 Χ 18,5

ISBN: 978-960-04-5057-6

 

Τιμή: 18,71 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΚOΥTΡΟΥΛΑ ΑΣΗΜΙΝΑ-NΕΑ ΙΩΝΙΑ
  2. Σέργη Κυριακή Άννα- ΝΑΞΟΣ