Διαγωνισμός για μία δωρεάν συμμετοχή ενός παιδιού στο event "Τα Ζώα της Ζούγκλας" στο Art4fun!

To pamebolta.gr σε συνεργασία με το Art4fun δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει μία δωρεάν συμμετοχή στο event που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Art4fun, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου   2020 και ώρα 19:00, με το εξής θέμα: «Τα Ζώα της Ζούγκλας».

*(στον γονέα υπάρχει μία μικρή οικονομική επιβάρυνση)

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει 1) να κάνετε Like στη σελίδα του Art4fun στο facebook:

          https://web.facebook.com/events/2412010528940348/

και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Λίγα λόγια για το event: «Τα Ζώα της Ζούγκλας»

"Αν τα ζωάκια αγαπάτε, στο Art4Fun ελάτε, τα πάντα γι' αυτά να μάθετε και με μουσικοθεατρικό σ'αυτά να μοιάσετε, να χορέψετε και να τραγουδήσετε,συναρπαστικές κατασκευές να δημιουργήσετε, αλλά και να πλάσετε και να απολαύσετε τα πιο νόστιμα μπισκοτοζωάκια. Κι αν διψάσετε λιγάκι σας περιμένει φυσικό χυμουδάκι.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, σας περιμένουμε σε ένα συναρπαστικό event από τις 19:00 έως τις 20:30 (χωρίς οικονομική επιβάρυνση μπορείτε να προσέλθετε από τις 17:30 για ελεύθερο παιχνίδι), όπου θα μιλήσουμε και θα παίξουμε με τα ζώα της ζούγκλας, θα γίνουμε κι εμείς μεγάλα και μικρά ζωάκια, θα χορέψουμε, θα κατασκευάσουμε μοναδικά διακοσμητικά για το σπίτι και το δωμάτιό μας και θα φτιάξουμε τα πιο νόστιμα μπισκοτοζωάκια.

Αναλυτικότερα:

Μουσικοθεατρικό: Μαζί με τις ειδικές παιδαγωγούς του Art4Fun θα αναπαραστήσουμε μικρά και μεγάλα ζωάκια της ζούγκλας και θα διασκεδάσουμε με μουσικοθεατρικό παιχνίδι.

Cooking: Με τα πιο αγνά υλικά και μπόλικο μεράκι και χαμόγελο θα πλάσουμε τα πιο νόστιμα μπισκοτοζωάκια τα οποία θα ψήσουμε σκορπίζοντας μυρωδιές σε όλο το Χαλάνδρι!

Κατασκευές: Με τα πολύχρωμα χαρτόνια μας, τις μπογιές μας, τα ψαλίδια μας και τις ειδικές παιδαγωγούς του Art4Fun θα δημιουργήσουμε μοναδικά κομψοτεχνήματα για το δωμάτιο και το σπίτι μας.

Μη λείψει κανείς!!!

Είσοδος 9 ευρώ με χυμό, συμμετοχή στο event και ελεύθερο παιχνίδι στους χώρους του Art4Fun με τα διάσημα #Lego, #Plantoys και #Playmobil και πριν και μετά το event.

Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα αξίας 9 ευρώ, όπου ο γονέας μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210- 68 35 494 / στο e-mail info@art4fun.gr ή στο messenger της σελίδας μας ή μέσω του site μας www.art4fun.gr".

 

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun
Ολύμπου 25,
15 234, Χαλάνδρι,
Αθήνα

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι :Μοσχακης Φώτης -Γαλάτσι