Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει το επιτραπέζιo παιχνίδι γνώσεων “Travel γνώσεων Ελλάδα” από την εταιρεία ελληνικών παιχνιδιών «ΕΠΑ» !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ελληνικών παιχνιδιών «ΕΠΑ» δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων Travel γνώσεων Ελλάδα”.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει 1) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας ελληνικών παιχνιδιών στην Ελλάδα «ΕΠΑ» στο facebook:

 https://www.facebook.com/epa-toys-154158014649696/          

 2) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε για πόσους παίκτες προορίζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι:

α) 8 παίκτες, β) 2 – 4 παίκτες

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Ταυτότητα του δώρου :Travel γνώσεων Ελλάδα”

Tο γνωστό διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων τώρα με ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ TRAVEL ! Σε ειδική έκδοση με ερωτήσεις αποκλειστικά για την Ελλάδα. Για 2 έως 4 παίκτες ή ομάδες παικτών, από 8 ετών. Δοκιμάστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ελλάδα με ερωτήσεις που καλύπτουν έξι διαφορετικές θεματικές ενότητες: πολιτισμός & τέχνες, κινηματογράφος, ιστορία & μυθολογία, γεωγραφία, αθλητισμός και γλώσσα & παράδοση. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι όπου όλοι, χαμένοι και κερδισμένοι, θα πλουτίσουν τις γνώσεις τους για την Ελλάδα. Παράγεται 100% στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την «ΕΠΑ»:

Η παλαιότερη εταιρία κατασκευής ελληνικών παιδικών παιχνιδιών στην Ελλάδα με έτος ίδρυσης το 1930, η «ΕΠΑ», προμηθεύει με επιτραπέζια παιχνίδια την αγορά  σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Με ένα μηχανολογικό εξοπλισμό που ανανεώνεται σταδιακά, με μια φήμη και μια ιστορία που λίγες επιχειρήσεις έχουν, η εταιρία οδηγείται στον 21ο αιώνα. Παράλληλα με την κατασκευή και την ανανέωση όλων των επιτραπέζιων παιχνιδιών της, η εταιρία επεκτείνει, με μεγάλη επιτυχία ,τις δραστηριότητές της και στην αποκλειστική αντιπροσώπευση επιλεγμένων οίκων παιχνιδιών του εξωτερικού.

Επικοινωνία:

«ΕΠΑ»

10 χλμ Εθνκής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, Θέρμη, Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 461 132, 2310 461 958 & e-mail:info@epatoys.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικητρια ειναι η ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ -Γέφυρα Θεσσαλονίκης