Μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα ασημένιο γούρι του 2020 από τον εικαστικό χώρο Ρω!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον εικαστικό χώρο Ρω δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα ασημένιο γούρι του 2020!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα του εικαστικού χώρου Ρω στο facebook:

https://www.facebook.com/roartspace

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr για το δώρο της  αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά της  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας της.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από τον εικαστικό χώρο Ρω (Ρωμανού 5, Θεσσαλονίκη), κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλ. 2310 226 552

Η ταυτότητα του δώρου :

Το δημιουργικό γραφείο καπάνιgraphix σχεδίασε και φέτος ένα γούρι για την χρονιά που έρχεται, το 2020. Ευχόμαστε Υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα!

Κυκλοφορεί σε ασήμι (κρεμαστό και σκουλαρίκι), καθώς επίσης και σε πλέξι γκλας (κρεμαστό και διακοσμητικό για το σπίτι ή το γραφείο.

Τα βρίσκετε στη Θεσσαλονίκη στον εικαστικό χώρο Ρώ, Ρωμανού 5, 2310 226 552 και στο Ιπτάμενο σύκο, Ασκητού 12, καπάνι, 2310 285 733.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι η Γκιορα Ελενη - Θεσσαλονίκη