Δύο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα ημερολόγιο του 2020 με τον τίτλο «Καλύτερα …Γίνεται» της Δρ Νάνσυς Μαλλέρου από τις εκδόσεις Πεδίο !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πεδίο δίνουν την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από ένα ημερολόγιο του 2020 της Δρ Νάνσυς Μαλλέρου !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Πεδίο στο facebook:

https://www.facebook.com/pediobooks.gr/

β) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή από το συγκεκριμένο ημερολόγιο:

α) 11,00 ευρώ β) 13,90 ευρώ γ) 18,00

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν οι νικήτριες είναι από την Αθήνα θα λάβουν οι ίδιες το δώρο τους από το Βιβλιοπωλείο Στοά του βιβλίου (ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ, τ.κ. 10 564, τηλ: 210-32 29 620, Ωράριο: Δε. & Τετ. 9:30-14:30, Τρ. – Πέμ. & Παρ. 9:30-18:00, Σάβ. 10:00-14:30), διαφορετικά εάν οι νικήτριες είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας θα το λάβουν με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το ημερολόγιο «Καλύτερα…Γίνεται»

«Οι έρευνες λένε ότι οι άνθρωποι που βάζουν στόχους πετυχαίνουν περισσότερα από εκείνους που δεν βάζουν! Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί και μετά μετατρέψτε αυτό το όνειρο σε πλάνο, πρόγραμμα...» Νάνσυ Μαλλέρου.

Το «Καλύτερα… Γίνεται» είναι ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο για κάθε μήνα του 2020 από την ιδρύτρια του Life Coaching Clinic group (Personal and Business Evolution), πρωτοπόρο του life coaching στην Ελλάδα και εμπνεύστρια των εκπομπών «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ» στο YouTube, Δρ Νάνσυ Μαλλέρου.

Πρόκειται για μια διαφορετική, υπέροχη πρόταση για τη νέα χρονιά, με θετικές δηλώσεις, αισιόδοξα μηνύματα, χρήσιμα εργαλεία και ασκήσεις, ώστε να διατηρούμε τη διάθεσή μας και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας κάθε μέρα. Με δεδομένο ότι «οι εγγραφές στον εγκέφαλό μας», δηλαδή όλα όσα σκεφτόμαστε ή λέμε κατ’ επανάληψη στον εαυτό μας, υπαγορεύουν τις επιλογές και τις συμπεριφορές μας, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας και καθορίζουν τη ζωή μας, η δημιουργός του ημερολογίου προτείνει «να επιλέξουμε θετικές εγγραφές και να τις χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα». «Εφόσον λοιπόν αυτές οι εγγραφές μάς καθοδηγούν και διαπλάθουν τον χαρακτήρα μας, σκεφτείτε πόσο χρήσιμο είναι να τις επιλέξουμε εμείς, ώστε να μας πηγαίνουν εκεί όπου θέλουμε να πάμε και να μας κάνουν τους ανθρώπους που θέλουμε να είμαστε!»

Σε αυτό το Ημερολόγιο Life Coaching υπάρχουν εργαλεία, ασκήσεις και δράσεις που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε ένα υπέροχο 2020 και να εξελιχθούμε ως άνθρωποι. Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε ένα θέμα, όπως η αυτοπεποίθηση, οι σχέσεις, η φροντίδα του εαυτού, η έμπνευση, οι αποφάσεις, τα όρια, το όραμα, η αυτοηγεσία, ο εσωκεντρισμός κ.ά. Μαζί με τις ασκήσεις, καλούμαστε να αναζητήσουμε τις εμπνευσμένες φράσεις κάθε εβδομάδας και τις ειδικές μέρες κάθε μήνα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας μέσα από έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης: πιο θετικό, πιο δημιουργικό.

Προτού ο καθένας από εμάς φτάσει στο «τι θα κρατήσει από το 2020», ας ανταποκριθεί πρώτα στην πρόκληση να κάνει προσωπικό του εργαλείο life coaching αυτό το μοναδικό Ημερολόγιο «Καλύτερα… Γίνεται» αφιερώνοντας σε αυτά που προτείνει λίγα μόνο λεπτά την ημέρα.

Σχήμα: 14,6 Χ 21

Σελίδες: 264

Εξώφυλλο: Μαλακό

ISBN: 978-960-635-123-5

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές ειναι :

  1. Κατσάνος Δημήτρης  
  2. Δεσυλλα Ελένη