Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις για το Santa Claus Kingdom

Το pamebolta.gr σε συενργασία με το  Santa Claus Kingdom δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν απο μια διπλή προσκληση (1 ενήλικας + 1 παιδί) η οποία θα ισχύει από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2019.

Λίγα λόγια για το  Santa Claus Kingdom

Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για  χρονιά τις Πύλες του!
 
30 Νοεμβρίου - 3 Ιανουαρίου 2020
 
Μ.E.C. Παιανίας
 
H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει
στο μεγαλύτερο γιορτινό πάρκο που έγινε ποτέ,
μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!
Με ΕΝΑ μόνο μαγικό εισιτήριο
χαρείται παιχνίδι, πολύ παιχνίδι!
 
Από 30 Νοεμβρίου το ωραιότερο παραμύθι του κόσμου ζωντανεύει στο Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom στο Μ.Ε.C. Παιανίας.
 
Το Santa Claus Kingdom, το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έγινε θεσμός, μας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε την πιο Μαγική Χριστουγεννιάτικη ιστορία και να απολαύσουμε αμέτρητα παιχνίδια με ΕΝΑ μόνο εισιτήριο!
 
 
Το Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom έχει τα πάντα και... ακόμη πιο πολλά!
Μέσα και έξω από τα τείχη του Βασιλείου, στο μεγαλύτερο Γιορτινό Πάρκο που έγινε ποτέ, έχει τόσα πολλά παιχνίδια για να παίζεις... μέχρι του χρόνου!
 
Για πρώτη φορά το Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom επεκτείνεται και στους εξωτερικούς χώρους του MEC Παιανίας! 
Το Santa Claus Kingdom μεγαλώνει για να χωρέσει όλη τη Μαγεία και τη Χαρά του κόσμου και γίνεται πραγματικά...τεράστιο!
 
 
Από τη μία ο στεγασμένος χώρος13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και από την άλλη ο υπαίθριος χώρος3.000 τ,μ. γεμάτος με τα όλα παιχνίδια του Λούνα Παρκ - mini roller coaster, συγκρουόμενα, carousel, τρενάκι, super cross, ιπτάμενες καρέκλες και πολλά ακόμη παιχνίδια- περιμένουν να υποδεχθούν τους επισκέπτες.
 
Με συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη αγορά.
 
Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά ξετρελαίνονται από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς ελέγχουν το κόστος, ώστε να μην ξεφύγει από τον προϋπολογισμό τους.
 
 
Το ωραιότερο παραμύθι του κόσμου ζωντανεύει στο Santa Claus Kingdom!
Μόνο εδώ ο αληθινός Αϊ-Βασίλης από το Ροβανιέμι φέρνει όλο το χωριό του για σένα!
Μόνο εδώ τα παιχνίδια είναι τόσα πολλά που θες δύο Χριστούγεννα για να τα παίξεις όλα!
 
Εδώ τα δάση είναι χιονισμένα και τα κάστρα μαγικά. Εδώ ξωτικά, νεράιδες και ο χιονάνθρωπος Frodi γίνονται ήρωες του καλού και σε προσκαλούν να παίξεις μαζί τους αμέτρητα παιχνίδια, να δεις παραστάσεις και θεάματα, όπως τα έχεις ονειρευτεί και να ζήσεις στο χωριό του αληθινού Αϊ- Βασίλη από το Ροβανιέμι.
 
Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους, για όγδοη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων!
 
 
Santa Claus Kingdom
Ένα Βασίλειο γεμάτο παιχνίδια!
Τα θες ΟΛΑ;
Θα τα έχεις!
Με ΕΝΑ μόνο εισιτήριο, θα γίνεις ΕΣΥ ο πρωταγωνιστής του παραμυθιού!
 
Santa Claus Kingdom
Εκεί που η μαγεία δεν τελειώνει ποτέ!
 
Χτίσαμε τα ωραιότερα κάστρα, δημιουργήσαμε το πιο μαγικά παγωμένο δάσος, στήσαμε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, σμιλέψαμε το πιο εντυπωσιακό Παγωμένο Βασίλειο, στολίσαμε το πιο όμορφο Χωριό του Αϊ-Βασίλη, για να τον υποδεχθούμε...


 
Ο αληθινός Αϊ - Βασίλης από το Ροβανιέμι!
 
Ο αληθινός Αϊ - Βασίλης έχει μάθει πια για τα καλά το δρόμο για το Santa Claus στο Mec Παιανίας. Έχει κάνει το ταξίδι Ροβανιέμι-Παιανία...παιχνιδάκι με έλκηθρο πολλών ταράνδων!
 
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο αληθινός Αϊ- Βασίλης, από το Ροβανιέμι της Λαπωνίαςέρχεται για να εγκαινιάσει το Πάρκο το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και να μείνει κοντά μας για λίγες ΜΟΝΟ ημέρες.
 
Φέτος, από 30 Νοεμβρίου έως και 11 Δεκεμβρίου, θα περιμένει τους μικρούς του φίλους στο Σπίτι του μέσα στο Χωριό του Αϊ – Βασίλη για να βγάλουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες, να του ψιθυρίσουν το δώρο που περιμένουν τα Χριστούγεννα και να τους ευχηθεί φέτος, να περάσουν τα πιο γλυκά Χριστούγεννα της ζωής τους!
 
Ο Αϊ - Βασίλης έρχεται υπό την Αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας.
 
Τον Αϊ- Βασίλη περιμένει να τον υποδεχθεί από τη μακρινή πατρίδα του και να τον καλωσορίσει στο Santa Claus Kingdom, ο ένας και μοναδικός, ο παγοκολλητός των παιδιών, ο Frodi!
 
 
Ο Frodi είναι η επίσημη μασκότ του Πάρκου και η πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων!
 
Ο Frodi είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ! Είναι γενναίος και αστείος, καλόκαρδος και παιχνιδιάρης αλλά και λίγο... γκαφατζής! Έχει τεράστια αδυναμία στην πριγκίπισσα Amelia, στους φίλους του και στις ... selfies!
 
Βρίσκεται όλες τις ώρες στο Santa Claus Kingdom μαζί με τους φίλους του, την Πριγκίπισσα Amelia, τον Noel το ξωτικό και Kubit τον Τάρανδο, το φοβερό Μάγο Lockey αλλά και την πριγκίπισσα Davina, για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά!
 
...και η πιο παραμυθένια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια ξεκινά φέτος στις 30 Νοεμβρίου στο Santa Claus Kingdom!
Μια απίστευτη και συναρπαστική εξερεύνηση σε μονοπάτια γεμάτα μυστικά, ήρωες και μαγεία!
 
 
Hollywood aka Frodiwood Christmas

Φέτος τα Χριστούγεννα στο Santa Claus Kingdom έχουν λάμψη αστέρων και άρωμα Hollywood! Ή για να το πούμε πιο σωστά: έχουν μαγεία Frodiwood!

«Η λεωφόρος της δόξας» μας οδηγεί στο πιο ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο!

Περνώντας τη φαντασμαγορική χρυσοκόκκινη σκηνή θεάτρου μπάινουμε στο λαμπερό κόσμο των αστέρων του... Frodiwood. Μέσα από τα εντυπωσιακά καμαρίνια των super πρωταγωνιστών του Santa Claus Kingdom, παπαράτσι με κάμερες και flash παραμονεύουν για ένα χρυσό κλικ,
η λεωφόρος της δόξας γεμάτη με τα αστέρια των ηρώων του Πάρκου και παντού τεράστια poster, από την κάθε χρονιά των ιστοριών του ενός, του μοναδικού, του αγαπημένου και λατρεμένου Frodi!
 
 
Τα πιο διάσημα χολιγουντιανά στούντιο, εκεί όπου γυρίζονται οι super περιπέτειες του μοναδικού μας Frodi, ανοίγουν τις πόρτες τους αποκλειστικά για εμάς, για να περιηγηθούμε backstage και να ανακαλύψουμε που φυλάσσονται τα props από όλες τις περιπέτειες του αγαπημένου Frodi. Θα δούμε το σπαθί του, καρφωμένο σε βράχο 2,5 μέτρων, το δίμετρο καπέλο της Μαγείας και το σμαραγδένιο αστέρι αλλά και το τεράστιο, τρίμετρο βιβλίο της Μαγείας! Μπροστά μας θα εμφανιστεί το θεόρατο κάστρο - 3,5 μέτρα ύψος! - του Παγωμένου Βασίλειου και μία πιστή αναπαράσταση της μάχης για την επικράτηση στο θρόνο του Παγωμένου Βασίλειου, με όλους τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, καλούς και κακούς, παρόντες.
 
Και επειδή η μαγεία και οι εκπλήξεις στο Santa Claus Kingdom δε τελειώνουν ποτέ, ένα mini cinema, μας περιμένει για να ολοκληρώσει τη Frodiwood εμπειρία!  Σαν σε παλιό σινεμά, με άρωμα pop corn να απλώνεται παντού, τεράστια ομοιώματα των ηρώων του Πάρκου αριστερά και δεξιά. Προβάλλεται η ταινία: «Οι περιπέτειες του Frodi και των φίλων του στο χριστουγεννιατικομαγικό Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom».
 
Εδώ, στο Santa Claus Kingdom, ήρωας του παραμυθιού και πρωταγωνιστής μαζί, είσαι εσύ!
 
Στο τέλος της διαδρομής, το μαγικό ticket house μας δίνει το χρυσό εισιτήριο για τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα της ζωής μας!
 
 
Το Παγωμένο Δάσος – πιο μαγικό, πιο ονειρεμένο και πιο παγωμένο από ποτέ - κρύβει την πιο ζεστή έκπληξη των Χριστουγέννων!
 
Ένα ονειρεμένα χιονισμένο τοπίο ξετυλίγεται ανάμεσα σε χιονισμένα δέντρα και παγόβουνα, μία τεράστια λίμνη με κύκνους και μανιτάρια. Ανάμεσα τους ξεπηδούν αρκούδες, πιγκουίνοι, πήγασοι, πανέμορφες νεράιδες που περιμένουν να επιβιβαστούν στην πριγκιπική άμαξα. Το γκαζέπο γυρίζει συνεχώς σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και παρασύρει όλους  τους επισκέπτες στο πιο γλυκό και «παγωμένο» παραμύθι!
 
Και έρχονται τα παιχνίδια πλέον, να σας ταξιδέψουν στον ονειρεμένο κόσμο του πάγου!
 

Στη Frodi's Iceland τα πάντα είναι λευκά και τα παιχνίδια στον πάγο ατελείωτα!
 
Μια τεράστια τσουλήθρα στο παγόβουνο για την πιο τρελή κατάβαση αλλά και η λίμνη των κύκνων για μια αξέχαστη βόλτα παρέα με μεγάλους λευκούς κύκνους.
 
Η πίστα Ice Rollers φέτος περιμένει «παγωμένη»!
Strob lights και μουσική φέτος δίνουν το ρυθμό στη πίστα των Ice Rollers και εσύ ισορροπείς, νιώθεις ότι γλιστράς στον πάγο, ότι κάνεις πατινάζ, χορεύεις, βολτάρεις ατελείωτα, και όλα αυτά με τα αγαπημένα σου rollers!
 
 
Και στην καρδιά του Παγωμένου Βασιλείου βρίσκεται το Παγοδρόμιο επιβλητικό, τεράστιο και πιο φαντασμαγορικό από ποτέ!

Ένα παγοδρόμιο με ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικα μαγική...και ολίγον «disco»!
Βlue black χρώματα, πρασινό- μωβ φωτισμοί, χρυσά αστέρια λάμπουν ολόγυρα, και ένα τεράστιο φεγγάρι σκορπίζει, ανάμεσα από παγωμένα δέντρα, παντού τη λάμψη του.
 
 
Το Παγοδρόμιο είναι πραγματικά μεγάλο, 300 τ.μ., και περιμένει τους επιδέξιους, μικρούς και μεγάλους, πατινέρ για ασταμάτητα στριφογυριστά loops αλλά και τους αρχάριους για τα πρώτα τους βήματα στον πάγο. Όποιο κι αν είναι το επίπεδο ή η ηλικία σας, φορέστε τα παγοπέδιλα που θα βρείτε στο Santa Claus Kingdom και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη διαδρομή!
 
Αλλά και οι λιλιπούτειοι παγοδρόμοι, τα «πιγκουϊνάκια» μας, μπορούν να μάθουν να γλιστρούν και να κόβουν βόλτες στον πάγο με ασφάλεια με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Πάρκου.

 
Έξω από το χιονισμένο δάσος περιμένει το Christmas Εxpress!

Ανεβείτε στο πανέμορφο τρενάκι και διασχίστε το Santa Claus Kingdom!
Ξεφυσά, αναβοσβήνει φώτα, χτυπά καμπανάκια και μεταφέρει ασταμάτητα τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς τους από τη μια άκρη του Πάρκου στην άλλη!
 
 
Η ξακουστή ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ!
Εδώ το φανταστικό είναι αληθινό!
 
Και επειδή ένα Kάστρο δεν μπορεί ποτέ να λείπει από τα παραμύθια μας, επιστρέφουμε στην εποχή του Μαγεμένου δάσους για να ζήσουμε όλοι μαζί την τελευταία περιπέτεια του Frodi. Ο κακός μάγος Balthazar έχει παγιδέψει το κάστρο του Μαγεμένου Βασιλείου με ένα πολύ δυνατό ξόρκι, μετατρέποντας όλα τα δωμάτιά του σε δωμάτια δοκιμασιών.
Δοκιμασίες για δυνατούς παίχτες...!
 
To δωμάτιο που
«τα πάνω είναι κάτω
και τα κάτω είναι πάνω»!

Δεν υπάρχει αυτό...! Κι όμως υπάρχει...! Ένα δωμάτιο που τα πάντα είναι ανάποδα ή αλλιώς... upside down. Ένας φανταστικός ουρανός είναι το πάτωμα ενώ όλα τα αντικείμενα κρέμονται ανάποδα από το ταβάνι.
Απίστευτο κι όμως αληθινό!
 
 
Το δωμάτιο με τα
τεράστια αντικείμενα!

Όταν λέμε τεράστια εννοούμαι...ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Τεράστια τραπέζια, καρέκλες, σεντούκια, πίνακες, ένα τεράστιο ζάρι και άλλα πολλά.
Τα πάντα εδώ είναι ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
 
Ο μαγικός
Λαβύρινθος με τους καθρέφτες!

Ένας διάδρομος με καθρέφτες που θα σας ξετρελάνει και αν δεν χαθείτε, θα βγείτε απευθείας στην αίθουσα χορού ή αλλιώς, ball room...!
 
Η Αίθουσα του Θρόνου.
Στην αίθουσα του θρόνου τα πάντα είναι έτοιμα για τη γιορτή και το μεγάλο χορό των Χριστουγέννων.
 
 
Στη Χώρα της Περιπέτειας – στην Kubit's Adventure Land - μέσα στην Καστροπολιτεία
οι δοκιμασίες είναι πολλές, οι προκλήσεις ακόμα περισσότερες!
 
Τα παιχνίδια δράσης και δεξιότητας διαδέχονται το ένα το άλλο!

Ο ιππόδρομος, το ψάρεμα, τα ιπτάμενα κοτόπουλα, η σκοποβολή είναι εδώ, έτοιμα να χαρίσουν απίθανα δώρα στους εύστοχους. Δοκιμάστε και κερδίστε.
 
Η πρωτοποριακή Laser Tag Arena θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!
Το Laser Tag είναι η πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Συνδυάζει ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα.
 
 
O πιο ανατρεπτικός στίβος Μάχης «Santa Claus Kids' Survival»
Πρωτότυπες και ξεκαρδιστικές «μάχες» που θα χαρίσουν αμέτρητες στιγμές χαράς και διασκέδασης!
 
Πίστα Berg Ποδήλατων 4 x 4 και Χιονοτσουλήθρες Disc Slide περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για τρελές καταβάσεις!
 
 
ΦΕΤΟΣ ετοιμαστείτε να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο μαγευτικό και παγωμένο Ροβανιέμι!
 
Tο Santa Claus Kingdom χτίζει το πιο όμορφο ΧΩΡΙΟ για να υποδεχθεί τον αληθινό Αϊ - Βασίλη από το Ροβανιέμι, το Santa Claus' Village!
Σπίτια, τάρανδοι, δώρα, ξωτικά και πολύ χιόνι σε ένα χριστουγεννιάτικο τοπίο, πολύ ξεχωριστό, με μεγάλες δόσεις μαγείας και υλικά από τις πιο γλυκές παιδικές ευχές.
 
 
Μέσα σε χιονισμένα δέντρα και αμέτρητα παιχνίδια ξεφυτρώνει το Σπίτι του Αϊ – Βασίλη, στρωμένο με μαγικά χαλιά, διακοσμημένο με τόνους αστερόσκονης, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον ήρωα της καρδιάς μας και βασιλιά των Χριστουγέννων, τον Αϊ – Βασίλη.
 
Μικρά ξύλινα σπιτάκια, δεξιά και αριστερά, το Εργαστήριο του Αϊ- Βασίλη με τους βοηθούς του και τα ξωτικά να δουλεύουν πυρετωδώς για να προλάβουν, ένα μεγάλο στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, το Candy House γεμάτο λιχουδιές, καραμέλες και γλειφιτζούρια, ένα τεράστιο έλκηθρο με δώρα, πίστα με λευκά mini ponies και ακριβώς δίπλα το Ταχυδρομείο του Αϊ – Βασίλη... είναι ήδη γεμάτο γράμματα και επιθυμίες, αλλά ακόμη προλαβαίνουν, οι «αμελείς και ξεχασιάρηδες» φίλοι μας, μικροί και μεγάλοι, να στείλουν το γράμμα τους... έστω και την τελευταία στιγμή!
 
 
Δημιουργικά Εργαστήρια
 
Το Santa Claus Kingdom προσφέρει ακόμα, στους μικρούς επισκέπτες πολλά Δημιουργικά εργαστήρια, όπου ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά πως να φτιάξουν μόνα τους χριστουγεννιάτικες κατασκευές, κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. Τα παιδιά απολαμβάνουν παιχνιδιάρικο και γιορτινό Face Painting αλλά και ζωγραφίζουν διάσημους παιδικούς ήρωες σε ειδικές χρωμοσελίδες. Ο Μάγος Τριστάν με τα αναπάντεχα μαγικά κόλπα του, Ξυλοπόδαροι, Ξωτικά είναι εδώ για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά και να τα κάνουν να νιώσουν ήρωες του παραμυθιού.
 
 
Αμφιθέατρο του Santa Claus Kingdom
 
Στη αμφιθέατρο του Santa Claus Kingdom μικροί και μεγάλοι θεατές μπορούν πλέον καθιστοί και άνετοι να απολαύσουν κυριολεκτικά, τα θεάματα: Αφήγηση Κλασσικών Παραμυθιών, διαδραστικά παιχνίδια, Καλικαντζαροδιαγωνισμοί, Zumba, Διαγωνισμοί για μικρούς Χορευτές – Πιγκουϊνάκια!
 
Στη σκηνή του Παγωμένου Βασιλείου ζωντανεύει ένα χριστουγεννιάτικο και μαγικό παραμύθι! Κάστρα, μάγοι, δράκοι, ιππότες, πριγκίπισσες, καλοί και κακοί και μια ιστορία που ταξιδεύει τους πάντες, μικρούς και μεγάλους.
 
 
Ο Frodiπιο παγωμένος και πιο γενναίος από ποτέ, μαζί με τη παρέα του, τον Noel το ξωτικό, τον Kubit τον Τάρανδο, τον Δράκο Draco, την πριγκίπισσα Amelia, τον «κακό» μάγο Lockey ζωντανεύουν την ιστορία
 
«O Frodi και τo Παραμύθι των Χριστουγέννων»
 
Ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να ανακαλύψουν τα μυστικά του Μαγεμένου Βασιλείου!
Εκεί ο Frodi θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κακό μάγο Balthazar, θα λύσει όλους τους γρίφους και θα περάσει όλες τις δοκιμασίες για να ανακαλύψει την ιστορία των γονιών του. Όταν με το καλό επιστρέψει πίσω στο Παγωμένο Βασίλειο θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τους αδίστακτους μάγους Lockey και Davina και με τη βοήθεια των φίλων του θα σώσει για τελευταία φορά την αγαπημένη του πριγκίπισσα Amelia και τα Χριστούγεννα.

 
Ο Frodi και η παρέα του μας φέρνουν το μήνυμα ότι: «Όσο είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι, κανένα κακό δεν μπορεί να μας καταβάλει! Στο τέλος, το σωστό και το δίκαιο πάντα θα βρίσκουν τρόπο να νικήσουν!».
 
«O Frodi & To Παραμύθι των Χριστουγέννων» είναι η θεατρική παιδική παράσταση, ειδικά φτιαγμένη για το Santa Claus Kingdom, από την πολύπειρη θεατρική ομάδα «Το Πολύτεχνο» www.topolytexno.gr
 
 
Kids Happy Land
Ο μεγαλύτερος και πιο χαρούμενος ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ της πόλης!

Το Santa Claus Kingdom για 8η συνεχή χρονιά δημιουργεί τον πιο παραμυθένιο Mega Παιδότοπο, την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη Παιχνιδοχώρα!
2.000 τ.μ. με μοναδικά φουσκωτά παιχνίδια!

Τσουλήθρεςστίβοι μάχης, 10 τραμπολίνο, «Ηφαίστειο» για απίθανες κουτρουβάλες, και πολλά ακόμα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τα δώσουν όλα παίζοντας!
 
 
Luna Park Land
 
Αυτά τα Χριστούγεννα δε χωρούν πουθενά!
Για αυτό και το Santa Claus Kingdom βγήκε έξω!
 
Συγκρουόμενα αυτοκίνητα για πολλές κόντρες, Carousel με τα Ζώα του Τσίρκου, Αλυσίδα με Ιπτάμενες περιστρεφόμενες καρέκλες, Mighty Mouse Ποντίκι, που δεν σταματά να γυρνά γύρω από τον εαυτό του, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες Super CrossΜίνι ΣυγκρουόμεναChristmas Train, Flying Spaceship διαστημόπλοιο - μίνι σαφάρι και Δράκος - mini Roller Coasterbungie τραμπολίνο και πολλά ακόμη παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους!
 
 
Η οργανωμένη αγορά με τα καταστήματα, φέτος δεσπόζει στο κέντρο του χωριού, δίπλα από το τεράστιο καμπαναριό και το σταθμό του τρένου ενώ στο βάθος διακρίνεται το χωριό και το σπίτι του Αϊ-Βασίλη.

Στην αγορά οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεσκάσουν λίγο και να ξοδέψουν ευχάριστα την ώρα τους, να διαλέξουν μερικά από τα πιο όμορφα γιορτινά τους δώρα, την ώρα που τα παιδιά τους... ξεθεώνονται στο παιχνίδι.
 
Και εάν πεινάσετε, η Χριστουγεννιάτικη Κουζίνα σας περιμένει!
Γιατί τα Χριστούγεννα είναι αισθήσεις, γεύσεις και αρώματα!

 
Το Santa Claus Kingdom συνεργάζεται με επώνυμα καταστήματα εστίασης, και δημιουργεί το πιο ολοκληρωμένο Food Court που έγινε ποτέ σε θεματικό Πάρκο! Τα έχει όλα, για όλα τα γούστα και όλες τις επιθυμίες: Grill, ζουμέρα Burgers και Hot Dog, Pizza, γλυκά, χειροποίητες καραμέλες και γλειφιτζούρια, ζαχαρωτά, σοκολάτες, παγωτά, βάφλες, Pop Corn, δροσιστικές γρανίτες και άλλες λιχουδιές! Στο τεράστιο καθιστικό (1.000 τ.μ.) θα μπορέσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την παραμονή τους στον χώρο. Επιπλέον, οι γονείς μπορούν να εποπτεύουν με άνεση τα δρώμενα, μιας και το καθιστικό της Χριστουγεννιάτικης κουζίνας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον παιδότοπο του πάρκου και τη σκηνή των εκδηλώσεων.
 
 
Το Πάρκο είναι στεγασμένο (δεν επηρεάζεται από χιόνια, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες) εξασφαλίζει ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες στους επισκέπτες του, και οι προδιαγραφές των παιχνιδιών είναι απόλυτα ασφαλείς για τα παιδιά.
 
Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά ξετρελαίνονται από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς ελέγχουν το κόστος, ώστε να μην ξεφύγει από το budget τους.

 
Santa Claus Kingdom

Ζήσε την πιο χριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών!
στο μεγαλύτερο γιορτινό πάρκο που έγινε ποτέ,
και παίξε.... μέχρι του χρόνου!
 
Έλα να ζήσεις ότι παραμυθένιο ονειρευτείς!
 
 
M.E.C. Παιανίας
16.000 τετραγωνικά
Αμέτρητα παιχνίδια
1 Εισιτήριο
 
 
 
Αγορά εισιτηρίων
στο Ταμείο του Santa Claus Kingdom
 
Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια
9 ευρώ για γονείς
15 ευρώ για παιδιά
ειδική πολιτική για ανέργους και πολύτεκνους
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προσφορές στα regroup.gr & viva.gr
 
ΩΡΑΡΙΟ
Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί
30 Νοεμβρίου 2019 έως 3 Ιανουαρίου 2020
 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
10 π.μ. – 10 μ.μ.
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας
210 6199 777
 
 
 
Το Santa Claus Kingdom διοργανώνεται από την εταιρεία Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια», που για πάνω από 35 χρόνια ψυχαγωγεί το παιδί και όλη την οικογένεια! Είναι απολύτως ασφαλή και έχουν Πιστοποίηση ποιότητος και ασφάλειας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΑΓΓΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
  2. ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
  3. Μπαϊρακτάρη Άννα