Μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει χριστουγεννιάτικα είδη επιλογής της, αξίας 50 ευρώ από το Epilegin.gr!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Epilegin.gr δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει χριστουγεννιάτικα είδη επιλογής της, αξίας 50 ευρώ !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε κλικ στην παρακάτω σελίδα του Epilegin.gr:

https://www.epilegin.gr/xristougenniatika-stolidia-c-1.html

για να μπορέσετε απαντήσετε στην εξής ερώτηση: Ποια είναι τα τρία τελευταία ψηφία από τηλεφωνικό νούμερο παραγγελιών του Epilegin.gr:

τηλ. 210 -97 52____

α) 206 β) 209

αλλά και για να ενημερωθείτε για τα χριστουγεννιάτικα είδη που υπάρχουν στο Epilegin.gr!

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια  θα λάβει  το δώρο της   με courrier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας της.

Λίγα λόγια για το Epilegin.gr :

«Η εταιρεία Επιλέγειν "Epilegin.gr" είναι εδραιωμένη στο χώρο των εποχιακών ειδών από το 1992, με προϊόντα υψηλής ποιότητας που διακρίνονται από τον μοντέρνο σχεδιασμό τους. Με δικές μας εισαγωγές και σε συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές εταιρίες, καθώς και με την χρόνια εμπειρία στο χώρο, έχουμε πετύχει να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα αρίστης ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Επικοινωνία:

Epilegin.gr

Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην Βουλιαγμένης 270Α, Αγ.Δημήτριος 17 343, Έξοδος Μετρό και πλησίον του Athens Metro Mall,  και e-mail: info@epilegin.gr

Δευ-Παρ 9:00 - 21:00
Σάββατο: 9:00 - 21:00
Κυριακή: 11:00 - 20:00

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η ΜΑΜΑΛΗ ΕΛΕΝΗ - ΑΛΜΥΡΟΣ