Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου "Κάποτε ένα σύννεφο" από τις εκδόσεις Καλέντης

Το  pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Καλέντης   δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν  από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου  "Κάποτε ένα σύννεφο".

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

  • 1) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Καλέντης στο faceboοk:  https://www.facebook.com/Kalendis

  • και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές θα παραλάβουν  το δώρο τους   με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το παιδικό βιβλίο

Κάποτε, ένα σύννεφο γέννησε βροχή. Και η βροχή γέννησε μια σταγόνα διαφορετική. Μια σταγόνα θαρραλέα και δυνατή που ήθελε να ταξιδεύει μόνη της και να μην ακολουθεί τη βροχή.

Μια μέρα, μετά από ένα μεγάλο ταξίδι, κάθισε να ξαποστάσει στην άκρη ενός παραθυριού. Ξαφνικά, μια δάκρυνη σταγόνα έπεσε δίπλα της. Ξαφνιάστηκαν σαν κοιτάχτηκαν. Καμία από τις δύο δεν είχε ξαναδεί την άλλη…

Δύο σταγόνες διαφορετικές θα συναντηθούν και θα ταξιδέψουν πάνω από θάλασσες, λίμνες, ποτάμια και βουνά, αναζητώντας το τέλος του ουρανού και την άκρη της γης.

Ένα κείμενο για μικρούς και μεγάλους που αποτυπώνει το ταξίδι της ζωής, τον δρόμο της ενηλικίωσης μέσα από τη συνύπαρξη, την κατανόηση, τη φιλία και όλα όσα είναι η αγάπη.

Για παιδιά ηλικίας 4+

Εικονογράφηση: Αιμιλία Κονταίου

ISBN: 978-960-594-055-3

Τιμή:12.60 ευρώ

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι:

  1. Σταυρίδου Μαρία -Θεσσαλονίκη
  2. Τσιπλάκη Κυριακή - Αλεξανδρούπολη