Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα Peppa Pig Surprise Box από το MyBoxes.gr, για αγόρια και κορίτσια προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τo MyBoxes.gr  δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι  να κερδίσει  ένα Peppa Pig Surprise Box!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στη σελίδα του MyBoxes.gr  στο facebook:  

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Περιγραφή του δώρου :

Στο Peppa Pig Surprise Box, θα βρεις:

Αυθεντικό κουκλάκι  Πέππα : Ένα αυθεντικό χνουδωτό κουκλάκι Peppa Pig ύψους 15 εκ. σε ένα από τα τρία διαθέσιμα σχέδια: η Πέππα με το Αρκουδάκι Τέντι, ο Τζορτζ με τον Κύριο Δεινόσαυρο ή η Πριγκίπισσα Πέππα!

Βιβλία δραστηριοτήτων :

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ : Η Πέππα, ο Τζoρτζ και η παρέα τους σε προσκαλούν σε ένα πανέμορφο ταξίδι. Έλα να παίξεις και να διασκεδάσεις μαζί τους… θα χαρούν τόσο πολύ!

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ : Ένα βιβλίο με φανταστικά παιχνίδια και μοναδικές ζωγραφιές από την Πέππα και τον Τζορτζ ειδικά για τους μικρούς τους φίλους!

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! : Η Πέππα και οι φίλοι της αγαπούν πολύ τη ζωγραφική. Βήμα πρώτο: πιάσε πολύχρωμα μολύβια και χρώματα πολλά! Βήμα δεύτερο: βάλε φαντασία και κάνε μαγικά! Αυτό το βιβλίο ζωγραφικής φτιάχτηκε για σένα!

Εικονογραφημένες ιστορίες :

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ : Η Οικογένεια Γουρουνάκη πηγαίνει εκδρομή στο δάσος. Η Πέππα και ο Τζορτζ βρίσκουν πατημασιές και προσπαθούν να μαντέψουν από ποια ζωάκια είναι. Αλλά στο τέλος χάνουν τον δρόμο τους! Και τώρα; Πώς θα γυρίσουν πίσω στο αυτοκίνητό τους;

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ : Για περάστε! Για περάστε! Σήμερα η Πέππα, ο Τζορτζ και οι γονείς τους έχουν πάει στο λούνα παρκ. Μαντεύεις ποιος θα κερδίσει στην Τοξοβολία; Και ποιος φοβάται να ανέβει στη Ρόδα; Θα τα μάθεις όλα σε αυτή τη διασκεδαστική ιστορία!

Peppa Pig DVDs  : Ο πρώτος κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς! Μια μοναδική συλλογή με τα επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς! Πενήντα ιστορίες, σχεδόν πέντε ώρες ατέλειωτης διασκέδασης!

Περιοδικό Peppa Pig : To No. 1 περιοδικό προσχολικής ηλικίας στην Αγγλία! Πέντε επιλεγμένα τεύχη από την ελληνική έκδοση του βραβευμένου περιοδικού! Κάθε τεύχος περιλαμβάνει ιστορίες από την καθημερινή ζωή της Πέππα και της οικογένειάς της, καθώς και ένα πολυσέλιδο τετράδιο εργασιών με παιχνίδια ψυχαγωγικού όσο και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Συνοδεύονται από αυτοκόλλητα επιβράβευσης.

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι Μπάκος Γιώργος - ΚΑΛΛΙΘΕΑ