Μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου «Άγριες ανεμώνες» των εκδόσεων Λιβάνη (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Λιβάνη δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει το αντίτυπο του βιβλίου:  «Άγριες ανεμώνες».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Λιβάνη στο facebook: https://www.facebook.com/www.livanis.gr

 και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια   θα λάβει   το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου με courrier, αρκεί μόλις δει   δημοσιευμένο το όνομά της  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: "Άγριες ανεμώνες"

Ένα βιβλίο γεμάτο έρωτα, μια ιστορία με συνεχείς ανατροπές και δυνατή πλοκή, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα. Η μέρα που η Αμέλια Μελικού αποφάσισε να φύγει ήταν μια βροχερή Δευτέρα. Και διεκδίκησε την απόφασή της αυτή με πάθος, καθώς είχε κόψει από καιρό κάθε δεσμό με τον κόσμο γύρω της. Ήξερε πως η απόφασή της ήταν η σωστή. Εκείνο όμως που δε γνώριζε, και δεν μπορούσε να μαντέψει, ήταν ότι ο δικηγόρος που τυχαία την επισκέφτηκε εκείνη την ίδια μέρα θα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να της αλλάξει τη ζωή.

Τα μάτια της ήταν  σαν λεπίδες ατσαλιού, και αν θύμωνε μαζί σου μπορούσες να τις νιώσεις πάνω στο σώμα σου  να παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια, κι αν σε ερωτευόταν θα άστραφταν σαν διάφανα, λαμπερά,  κρυστάλλινα ρυάκια που άπλωναν τα μεταξένια νερά τους. Κατάλαβα ότι ήταν φτιαγμένη από το ίδιο υλικό μ’ εμένα, για τον ίδιο σκοπό και με τα ίδια σημάδια. Μαζί μπορούσαμε να φτιάξουμε ή να καταστρέψουμε τον κόσμο.

 Η Ευαγγελία Γιάννου ζει κι εργάζεται στην πόλη της Καβάλας εδώ και είκοσι χρόνια.Μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη δουλειά της, ένα μικρό καφέ και τους φανταστικούς κόσμους που πλάθει.

Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Σελίδες: 448

ISBN: 978-960-14-3372-1  

 Τιμή:  € 16,00 (με ΦΠΑ)

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι :Vergeti Voula - Πάτρα