Διαγωνισμός με δώρο ένα σετ παιδικών βιβλίων"Ο θησαυρός του Σολομώντα" & "Το χαμένο μήνυμα" της σειράς "Η μηχανή του χρόνου" από τις εκδόσεις Susaeta

Το  pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Susaeta  δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν  από ένα σετ παιδικών βιβλίων "Ο θησαυρός του Σολομώντα" & "Το χαμένο μήνυμα" της σειράς "Η μηχανή του χρόνου".

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή  του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 20 ευρώ  β) 8.80 ευρώ  γ)15 ευρώ 

Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος   το δώρο του  από το  κατάστημα  των εκδόσεων Susaeta στην Αθήνα  (Ακαδημίας 85, τηλ: 210-38 01 067), διαφορετικά, εάν ο νικητής είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος, θα λάβει  το δώρο του   με courrier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Ας γνωρίσουμε το σετ παιδικών βιβλίων:"Ο θησαυρός του Σολομώντα" & "Το χαμένο μήνυμα" της σειράς "Η μηχανή του χρόνου":

Το χαμένο μήνυμα

Η Άλεξ και ο Τσιανγκ, μετά το ταξίδι τους στον χρόνο που τους μετέφερε στον Ναό του Σολομώντα, δεν φαντάζονται ότι μπορεί να ξαναζήσουν μια ανάλογη εμπειρία, ώσπου ανακαλύπτουν μια παράξενη μηχανή γεμάτη κουμπιά και φωτάκια. Πρόκειται για μια χρονομηχανή, που συνοδεύεται από ένα γράμμα του φίλου τους Γουίλιαμ Ντίκσον. Ο διάσημος εφευρέτης τούς ζητά να ταξιδέψουν στην αρχαία Ρώμη προκειμένου να επιλύσουν ένα επείγον πρόβλημα. Εκεί, τα δυο παιδιά θα γνωρίσουν, μεταξύ άλλων, τον ίδιο τον Μάρκο Αντώνιο, τον στρατηγό του Ιούλιου Καίσαρα!

Για παιδιά ηλικίας : 8+ ετών

Πρώτη έκδοση: 7/10/2019

Διαστάσεις:14,5 x 20,8 εκ.

Σελίδες:144

ISBN:978-960-617-289-2

 

Τιμή:8.80 ευρώ

Ο θησαυρός του Σολομώντα

Η Άλεξ και ο Τσιανγκ είναι συμμαθητές και πολύ καλοί φίλοι. Μολονότι εκείνη είναι εξωστρεφής και λατρεύει την περιπέτεια, ενώ εκείνος είναι ένας βιβλιοφάγος κλεισμένος στο καβούκι του, και οι δυο τρελαίνονται να ανακαλύπτουν καινούρια πράγματα. Κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής εκδρομής στη θρυλική Σπηλιά του Ηρακλή, στο Τολέδο, συμβαίνει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα: μεταφέρονται αναπάντεχα στον Ναό του Σολομώντα, στην αρχαία Ιερουσαλήμ! Εκεί θα γνωρίσουν, μεταξύ άλλων, τον Γουίλιαμ Ντίκσον, διακεκριμένο χρονοταξιδιώτη, και μαζί του θα ζήσουν απίστευτες περιπέτειες.

Για παιδιά ηλικίας 8 +

Σειρά:Η μηχανή του χρόνου

Πρώτη έκδοση:7/10/2019

Διαστάσεις:14,5 x 20,8 εκ.

Σελίδες:144

ISBN:978-960-617-288-5

 

Τιμή:8.80 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι :

  1. Ρογκακου Ελένη - Κιλκίς
  2. Σκαλτσά Αικατερίνη