Τέσσερα τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν το καθένα από 2 πακέτα ζυμαρικών (“Μαγικά Καπέλα με Κατσικίσιο Γάλα” & “Μαγικά Καπέλα Tricolore”) από την εταιρεία EUZOIA fine pasta !

Το  pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία EUZOIA fine pasta δίνει την ευκαιρία  σε τέσσερα τυχερά παιδάκια να κερδίσουν το καθένα από 2 πακέτα ζυμαρικών “Μαγικά Καπέλα με Κατσικίσιο Γάλα” & “Μαγικά Καπέλα Tricolore.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

  1. να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας EUZOIA fine pasta στο facebookhttps://www.facebook.com/337470317088831/posts/337545087081354/

και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr, που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές για να λάβουν το δώρο τους, θα πρέπει  μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Μία πρώτη γνωριμία με τα δώρα του διαγωνισμού:

«Μαγικά Καπέλα με Κατσικίσιο Γάλα», 400γρ

Σιμιγδάλι από σκληρό ελληνικό σιτάρι ανώτερης ποιότητας

-Αυγά ελληνικά τοπικής παραγωγής

-Γάλα κατσικίσιο ελληνικής παραγωγής

Το αυγό μαζί με το γάλα αποτελούν τις μόνες πλήρεις φυσικές τροφές, δηλαδή περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή. Πρόκειται για μία συνταγή που συνδυάζει:
1) την άριστη ποιότητα και τα οφέλη των ελληνικών σιτηρών που αποτελούν τη βάση της μεσογειακής διατροφικής πυραμίδας.2) τα οφέλη του αυγού που χαρακτηρίζεται σαν το δώρο
της φύσης στη ζωή. 3)Τα πλεονεκτήματα του κατσικίσιου γάλακτος το οποίο έχει ίση και ανώτερη θρεπτική αξία από το αγελαδινό. Προτείνεται σε αυτούς που εμφανίζουν αλλεργία ή δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα, λόγω της διαφορετικής σύνθεσης των πρωτεϊνών του.Περιέχει μικρότερη ποσότητα λακτόζης από το αγελαδινό γάλα.

Οι μικροί  μας φίλοι μπορούν να απολαμβάνουν ένα πλήρες Διαθρεπτικό Γεύμα, με ένα μοναδικό, παιχνιδιάρικο σχήμα,  προσφέροντας στον Οργανισμό τους όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Αποτελεί την τέλεια πρόταση δώρου είτε σε ένα παιδικό πάρτυ, είτε σε μία επίσκεψη στον αγαπημένο μας φίλο, είτε τις εποχειακές εορτές Χριστούγεννα/Πάσχα στο Βαφτιστήρι, είτε σε Ονομαστική εορτή, είτε σε μία Βάφτιση ως Προσφερόμενο δώρο στους Καλεσμένους! Να σημειωθεί ότι πολλά σχολεία το επέλεξαν ως προσφερόμενο δώρο στους μαθητές τους!

Το μόνο που μένει, λοιπόν, είναι να αποφασίσουμε για ποια περίσταση το θέλουμε!

Χρόνος Βρασμού : 7-9'

Προτεινόμενες Συνταγές : 

Ιδανική Πρόταση να συνδυαστεί με Τυρί-Φέτα καθώς αποτελεί ένα πλήρες Διαθρεπτικό Γεύμα Ανώτερης Ποιότητας από μόνο του.

Πρωτεΐνη : 14gr / 100gr!

Καθαρό βάρος: 400gr

Μεικτό βάρος: 450gr

Τιμή: 4.00 ευρώ

«Μαγικά Καπέλα Tricolore», 400γρ

Σιμιγδάλι από σκληρό ελληνικό σιτάρι ανώτερης ποιότητας
-Ντομάτα αποξηραμένη ελληνικής παραγωγής
-Καρότο αποξηραμένο ελληνικής παραγωγής

-Σπανάκι αποξηραμένο ελληνικής παραγωγής

Τα τρικολόρε Μαγικά Καπέλα, περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή. Πρόκειται για μία συνταγή που συνδυάζει:

1) την άριστη ποιότητα και τα οφέλη των ελληνικών σιτηρών που αποτελούν τη βάση της μεσογειακής διατροφικής πυραμίδας.2) τα οφέλη των λαχανικών - σπανάκι, καρότο, ντομάτα-.

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαμβάνουν ένα πλήρες Διαθρεπτικό Γεύμα, με ένα μοναδικό, παιχνιδιάρικο σχήμα,  προσφέροντας στον Οργανισμό τους όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Αποτελεί την τέλεια πρόταση δώρου είτε σε ένα παιδικό πάρτυ, είτε σε μία επίσκεψη στον αγαπημένο μας φίλο, είτε στις Εποχειακές Εορτές -Χριστούγεννα/Πάσχα στο Βαφτιστήρι, είτε σε Ονομαστική εορτή, είτε σε μία Βάφτιση ως Προσφερόμενο δώρο στους Καλεσμένους!  Το μόνο που μένει είναι να απoφασίσουμε για ποια περίσταση το θέλουμε!

Δίνουμε χρώμα στο πιάτο των αγαπημένων μας φίλων!

Χρόνος Βρασμού : 7-9'

Προτεινόμενες Συνταγές : 

Ιδανική Πρόταση να συνδυαστεί με Τυρί-Φέτα καθώς αποτελεί ένα πλήρες Διαθρεπτικό Γεύμα Ανώτερης Ποιότητας από μόνο του.

Καθαρό βάρος: 400gr

Μεικτό βάρος: 450gr

Τιμή: 4.00 ευρώ

Επικοινωνία:

EUZOIA fine pasta

Παραγωγή εμπορία ζυμαρικών

Διεύθυνση: Βιομηχανικό πάρκο Θέρμης

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@pasta-euzoia.com

Τηλέφωνο: 2310 345 503

Κινητό: 6944 848 165

Fax: 2310 345 503

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ATHANASOPOULOS SOTIRIS -ΚΟΡΙΝΘΟΣ
  2. Αγγελίδου Ελένη -Ξάνθη
  3. Λευτερης Χαμαλιδης -χρυσουπολη καβαλας
  4. Βλαχου Πεννυ - Θεσσαλονίκη