Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει μία Τάξη Χημείας και ένα ακόμη θα κερδίσει μία Τάξη Ιστορίας αποκλειστικά από την Playmobil!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την Playmobil δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει μία Τάξη Χημείας και σε ένα ακόμη να κερδίσει μία Τάξη Ιστορίας!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στη σελίδα της Playmobil στο facebook:  https://www.facebook.com/PlaymobilHellas

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr , που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές θα λάβουν  το δώρο τους   με courrier,  αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή των δώρων :

Τάξη Χημείας

Κωδικός Προϊόντος: 9456

Περιλαμβάνει εξοπλισμό για μαθήματα Χημείας. Με πολλά αξεσουάρ για εργαστηριακά πειράματα.

Τάξη Ιστορίας

Κωδικός Προϊόντος: 9455

Με έναν περιστρεφόμενο πίνακα και με πολλά διαγράμματα διδασκαλίας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να επεκτείνετε το Επιπλωμένο Σχολικό Κτίριο (κωδ.: 9453 - πωλείται ξεχωριστά). Διαστάσεις: 11,4 x 9,4 x 5,5 εκ (ΜxΠxΥ).

Λίγα λόγια για την εταιρεία Playmobil:

Από το 1974 το σύστημα παιχνιδιού PLAYMOBIL® που δημιούργησε ο Hans Beck έχει γίνει το αγαπημένο παιχνίδι όλων των παιδιών γεμίζοντας τα παιδικά τους δωμάτια με ότι θέμα βάζει ο νους τους - από έναν πειρατή μέχρι μεγάλα κουκλόσπιτα και παιδιατρικές κλινικές.

Περίπου 3 δισεκατομμύρια από τις αγαπημένες φιγούρες με το χαρακτηριστικό χαμόγελο έχουν παραχθεί από τότε και αποτελούν την αγαπημένη διασκέδαση των παιδιών. Κάθε χρόνο 30 διαφορετικά θέματα παιχνιδιού παίρνουν το δρόμο για περισσότερες από 100 χώρες σε όλη την υφήλιο. Τόσο οι γονείς, όσο και οι εκπαιδευτικοί εκτιμούν το βραβευμένο σύστημα παιχνιδιού, καθώς το θεωρούν το καλύτερο δημιουργικό παιχνίδι ρόλων, με τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας.

PLAYMOBIL Hellas Α.Ε
Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων
145 64 Κηφισιά Αττικής
τηλ: 210-80 00 018
fax: 210-80 79 249
e-mail: info@playmobil.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΠΑΝΑΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Τάξη Χημείας- Ιωάννινα
  2. ΜΑΝΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Τάξη Ιστορίας-ΑΛΙΑΡΤΟΣ