Διαγωνισμός με δώρο δύο διπλές προσκλήσεις από το "Εργαστήρι Μαιρηβή"

Το “Εργαστήρι Μαιρηβή” (Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή, Αθήνα, τηλ. 210-52-22-181, 6942-420-062) σε συνεργασία με το pamebolta.gr  προσφέρει από μία διπλή πρόσκληση σε δύο  αναγνώστες για την παράσταση μαριονέτας “Kρεμασμένο από ένα νήμα” που θα ανεβεί  την Κυριακή  20 Οκτωβρίου  2019 και ώρα 12:00 μ.μ.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν για το δώρο τους τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα πρέπει να βρίσκονται στο «Εργαστήρι Μαιρηβή» είκοσι λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης, προκειμένου να λάβουν τις προσκλήσεις από το ταμείο του Εργαστηρίου Μαιρηβή, στην Αθήνα.

Λίγα λόγια για την παράσταση :

Την παράσταση μαριονέτας “Kρεμασμένο από ένα νήμα” (Appeso ad un filo) θα παρουσιάσει η ομάδα από την Ιταλία Di Filippo Marionette την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι, στο Κουκλοθέατρο του “Εργαστηρίου Μαιρηβή” (Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή) στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης, που υλοποιείται υπό την αιγίδα και την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Μια παράσταση με μαριονέτες, γεμάτη απλότητα και ποίηση. Οι μαριονέτες είναι ζωντανές και έχουν την ικανότητα να μεταδίδουν συναισθήματα.
“Eλαφρό σαν πτήση ενός φτερού, ισχυρό όπως ο καρδιακός παλμός σε ένα μαξιλάρι”.

Η παράσταση έχει βραβευτεί ως το καλύτερο show του Kleinkunst festival στο Usedom της Γερμανίας το 2017, στο Φεστιβάλ «Briciole di Fiabe» στο Arezzo της Ιταλίας το 2018 και στο φεστιβάλ «In Fonte veritas» στη Φλωρεντία.

Ο θίασος “Di Filippo Marionette” δημιουργήθηκε από τους Remo Di Filippo και Rhoda López. Οι μαριονέτες κατασκευάστηκαν από τους ίδιους στο μικρό τους εργαστήρι στην Ιταλία. Έχουν παρουσιάσει τις παραστάσεις τους σε φεστιβάλ, θέατρα και σχολεία, σε 20 χώρες του Πλανήτη.

Πληροφορίες:
“Kρεμασμένο από ένα νήμα” (Appeso ad un filo) Di Filippo Marionette, Διάρκεια: 50’ (για όλες τις ηλικίες).

Πότε: Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι

Tιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (ενήλικες), 8 ευρώ (παιδιά), 6 ευρώ (μέλη UNIMA)

“Εργαστήρι Μαιρηβή”
Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή
e-mail: info@mairivi.gr
http://www.mairivi.gr/el/

Πληροφορίες
τηλ. 210-52-22-181, 6942-420-062

 

“Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού”

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  είναι :

  1. Σαραβανου Σοφια 
  2. Βασιλειαδου Ελενη