Διαγωνισμός για 2 δωρεάν συμμετοχές στο παιδικό εργαστήριο του Hello kids

To pamebolta.gr σε συνεργασία με το Hello Kids δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν είσοδο δωρεάν συμμετοχής στο παιδικό εργαστήριο Οκτωβρίου του Hello kids, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019  και ώρα 12:00, με το εξής θέμα: "Γνωρίζουμε τον Γουολτ Ντίσνει και ζωγραφίζουμε τον Μίκυ Μάους  στο Hello kids".

Λίγα λόγια για το εργαστήρι 

To Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, κατά τις ώρες 12:00 μ.μ.-1:30 μ.μ. οι φίλοι του Hello kids θα γνωρίσουν και θα εμπνευστούν από τον Γουόλτ Ντίσνεϊ, ενώ θα δημιουργήσουν μαξιλαράκια με τους αγαπημένους τους ήρωες, Μίκυ και Μίνι από χρωματιστές τσόχες.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι:

O Γουόλτ Ντίσνεϊ, ήταν Αμερικανός animator, επιχειρηματίας, ηθοποιός φωνής και παραγωγός ταινιών. Υπήρξε ο «πατέρας» του Μίκυ Μάους και ο ιδρυτής της Disney Brothers Studio.

Ο Γουόλτ Ντίσνεϊ περιγράφει τον Μίκυ Μάους:

"Έπρεπε ο Μίκι να είναι απλός στον σχεδιασμό του. Τα αυτιά του ήταν στρογγυλά, ο κορμός του είχε το σχήμα αχλαδιού και τα πόδια του κατέληγαν σε δύο μεγάλες πατούσες, όπως ενός παιδιού που χρησιμοποιεί τα παπούτσια του πατέρα του. Δεν θέλαμε να του δώσουμε χέρια ποντικού, γιατί έπρεπε να θυμίζει άνθρωπο. Έτσι του φορέσαμε γάντια και του αφαιρέσαμε ένα δάκτυλο, γιατί τα πέντε έμοιαζαν υπερβολικά σε ένα τόσο μικρό σώμα".

Τιμή εισιτηρίου : 8,00 ευρώ (στις 4 συμμετοχές κερδίζετε μία ακόμη δωρεάν).

Δηλώσεις συμμετοχής στο 210-68 28 809.

Hello kids
Χαρ.Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium,
Αθήνα

www.hellokids.gr

Λίγα λόγια για την εμψυχώτριά Μαρία Ροζακέα: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πολύβουη και γεμάτη τάλαντα γειτονιά του Αγ. Γερασίμου στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχ/σεων ΑΤΕΙ Αθήνας με έμφαση στην Ψυχαγωγία και Άθληση Προσώπων, ενώ παράλληλα σπούδασε κλασσικό και μοντέρνο χορό (RAD & ISTD) με δασκάλα την Ιλιάδα Πενταβαντζή. Ασχολήθηκε περαιτέρω με την εμψύχωση ομάδων, λαμβάνοντας επιμόρφωση στην μουσικοκινητική αγωγή & τις αρχές του συστήματος ORFF, στο θεατρικό παιχνίδι, στις τεχνικές θεατρικής έκφρασης και τον αυτοσχεδιασμό (IMPROV). Ως μαθήτρια του Δρ. Στέλιου Πελασγού, ιστορητή- αφηγητή, διδάχθηκε κάθε δράση που αναπτύσσει, να είναι και μια ιστορία που έχει κάτι να πει.

 

Σταθμός στη ζωή της θα παραμείνει η συμμετοχή της στο καλλιτεχνικό κομμάτι της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Συνεργάστηκε με τις κατασκηνώσεις της Ι.Α. Αθηνών ως υπεύθυνη των προγραμμάτων ψυχαγωγίας και εμψύχωσης, ως υπεύθυνη θεατρικού παιχνιδιού στο summer camp "Δημιουργικό καλοκαίρι στην πόλη" και είναι μόνιμη συνεργάτιδα του Δημιουργικού Εργαστηρίου "Hellokids". Στόχος της, οι άνθρωποι να ξεδιπλώνουν και να ανοίγουν όλο και πιο πολύ την καρδιά τους... πηγή έμπνευσης, ο σύζυγος και τα 5 ξεχωριστά παιδιά της, που τη συνοδεύουν στο μαγικό της ζωής της ταξίδι...

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 
  2. Βαληλη Παμελα