Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση ""Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα"

Το pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση για την παιδική παράσταση "Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα" για την Κυριακη στις 11:30 
Λίγα λόγια για την παράσταση 

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει στο θέατρο Ριάλτο – πρώην Αλεξανδράκης το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» από Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 11:30 & στις 17:00.

Ένα σύγχρονο μιούσικαλ για παιδιά, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με εξαιρετικούς συντελεστές,γνωστούς ηθοποιούς, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κουστούμια για λαχανοξωτικά, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια, πατίνια, στο ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ».

O Τάσος Ιωαννίδης έγραψε την μουσική και το πρωτότυπο σενάριο με τραγούδια έξυπνα, γλυκά, αστεία, που πέρα από την εκπαιδευτική τους χρησιμότητα είναι και πολύ διασκεδαστικά και σκηνοθετεί μαζί με τον Χρήστο Τριπόδη μία παράσταση με δράση, φαντασία, γέλιο, χαρά και τραγούδι, με χαρακτήρες πολύ γνώριμους από την καθημερινή ζωή των παιδιών και άλλους φανταστικούς παρμένους από τον κόσμο του ονείρου.

Λίγα λόγια για το έργο...

Ο Φαταουλίδας (όνομα και πράμα!), είναι ο απόλυτος Άρχοντας στην Λαχανοχαχανοχώρα! Μια παιδική φάρσα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ωραία του φωνή. Αυτό έγινε αφορμή να μισήσει τα παιδιά και να βάλει σκοπό στη ζωή του να πάρει εκδίκηση!

Ένα «μεταλαγμένο» κινητό τηλέφωνο–δώρο σε κάθε παιδί του σχολείου στην Λαχανοχαχανοχώρα, ήταν ο τρόπος που διάλεξε να δελεάσει τα παιδιά για να πέσουν στην παγίδα του. Αυτό έφερε μύρια όσα κακά, για τα παιδιά και για το σχολείο της Λαχανοχαχανοχώρας.

.Οι τρεις μικροί ήρωές μας, η Χαχανένια, ο Λαχανίδας και ο μικρότερος της παρέας ο Ατσίδας, θα προσπαθήσουν να βρουν λύση στο πρόβλημα. Η Νεράιδα του «Γέλιου και της Χαράς» θα τους προτείνει να ψάξουν στην «Κοιλάδα των αηδονιών» για το «Πολύχρωμο Λαχανίδι», που έχει .... μαγικές ιδιότητες.

Με ένα χαμόγελο κι ένα τραγούδι στα χείλη, οι τρεις ήρωες, μας ταξιδεύουν παρέα με ηθοποιούς/χορευτές/μουσικούς, σε μια μαγική περιπλάνηση, πότε στον κόσμο του ονείρου και πότε στην σημερινή πραγματικότητα της τεχνολογίας. Θα καταφέρουν άραγε να βρουν την ισορροπία αυτών των δύο αντίθετων κόσμων, έτσι ώστε η τεχνολογία να υπηρετεί την δημιουργική τους φαντασία; Θα δούμε! Η μέθοδος «Τραγουδώ και Μαθαίνω», θα γίνει το μαγικό κλειδί. Τα παιδιά ανακαλύπτουν ότι με την τέχνη σαν όχημα και ιδιαίτερα με το τραγούδι, η μαθησιακή διαδικασία γίνεται παιχνίδι! … Θα καταφέρουν άραγε να πείσουν και τους μεγάλους;

 

Πρωταγωνιστούν

Άννα Βασιλείου, Μάρα Δαρμουσλή, Βασίλης Ζώης, Φαίη Ψωμαδάκη, Αλέξανδρος Σαριπανίδης, Μιχάλης Τριπόδης και ο Χρήστος Τριπόδης

Συντελεστές

Μουσική - κείμενο:Τάσος Ιωαννίδης
Σκηνοθεσία : Χρήστος Τριπόδης - Τάσος Ιωαννίδης

Xορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη

 

Διάρκεια: 80 λεπτά (με διάλειμμα)

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση, Άνεργοι: 8 ευρώ

Γενική είσοδος: 9 ευρώ

Τιμές group (άνω των 20 ατόμων): 6 ευρώ

 

Διεύθυνση: Ριάλτο-«Αλέκος Αλεξανδράκης» Κυψέλης 54,Κυψέλη

 
 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Σταθόπουλου Σταυρούλα 
  2. Θεοδώρου Αφροδίτη 
  3. Τζιάκα Ελένη