Διαγωνισμός για 2 δωρεάν συμμετοχές στο παιδικό εργαστήριο Σεπτεμβρίου του Hello kids

To pamebolta.gr σε συνεργασία με το Hello Kids δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν είσοδο δωρεάν συμμετοχής στο παιδικό εργαστήριο Σεπτεμβρίου του Hello kids, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019  και ώρα 12:00, με το εξής θέμα: "Γνωρίζουμε την Βαλεντίνα Τερέσκοβα και μαθαίνουμε την τεχνική string art στο Hello kids".

Λίγα λόγια για το εργαστήρι 

To Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, κατά τις ώρες 12:00 μ.μ.-1:30 μ.μ. οι φίλοι του Hello kids θα γνωρίσουν και θα εμπνευστούν από την πρώτη γυναίκα που ταξίδεψε στο διάστημα, ενώ θα σχεδιάσουν το ηλιακό σύστημα, τον ήλιο και το φεγγάρι σε ξύλινη επιφάνεια με χρωματιστά νήματα και καρφάκια.

Οι συμμετέχοντες καλό είναι να γνωρίζουν ότι:

Η Βαλεντίνα Βλαντίμιροβνα Τερεσκόβα, είναι η πρώτη γυναίκα στην Ιστορία που ταξίδεψε στο διάστημα. Αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε από τις 16 ως τις 19 Ιουνίου 1963. Ο επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος της Σοβιετικής Ένωσης, Σεργκέι Κορολιόφ, την επέλεξε προσωπικά ανάμεσα σε πέντε υποψήφιες για να πιλοτάρει το διαστημικό σκάφος «Βοστόκ 6» (Ορίζων 6) στο διάστημα. Σκοπός της αποστολής ήταν να μελετηθεί η λειτουργία του γυναικείου σώματος στο διάστημα. Η Τερέσκοβα με το «Βοστόκ 6» πραγματοποίησε 48 περιφορές γύρω από τη Γη και μετά από 2 ημέρες, 22 ώρες και 50 λεπτά στο διάστημα, προσγειώθηκε με επιτυχία στις 19 Ιουνίου.

Ανάμεσα στις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην επιστήμη η αποστολή της, ήταν και οι φωτογραφίες που τράβηξε κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι οποίες αποτέλεσαν βασική πηγή πληροφόρησης για τη μελέτη των στρωμάτων αερολυμάτων στην ατμόσφαιρα, που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του καιρού. Πριν γίνει κοσμοναύτης υπήρξε εργάτρια σε υφαντουργείο.

Τιμή εισιτηρίου : 8,00 ευρώ (στις 4 συμμετοχές κερδίζετε μία ακόμη δωρεάν).

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 210-68 28 809.

 

Hello kids
Χαρ.Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium,
Αθήνα
www.hellokids.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
  2. Μουράτογλου Ελένη