Δύο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Όταν όλα έχουν ειπωθεί» των εκδόσεων Μίνωας (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας   δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν   ένα αντίτυπο του βιβλίου:  «Όταν όλα έχουν ειπωθεί».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Μίνωας στο facebook:

https://www.facebook.com/minoaseditions/

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Οι  νικήτριες  θα λάβουν  το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Όταν όλα έχουν ειπωθεί»:

Μόλις κυκλοφόρησε, από τις εκδόσεις Μίνωας, το συγκινητικό και εντυπωσιακό βιβλίο της Ανν Γκρίφιν, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως το ντεμπούτο του 2019 από το περιοδικό Publishers Weekly. Το πρώτο βιβλίο της Ανν Γκρίφιν, Όταν όλα έχουν ειπωθεί, παραμένει από τις αρχές του 2019 το No 1 Best Seller στην Ιρλανδία, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο Τοp 10 της Amazon.co.uk στη σύγχρονη λογοτεχνία και αποτελεί ένα από τα 43 πιο δημοφιλή αναγνώσματα του Goodreads.

Αν διάλεγες πέντε ξεχωριστά πρόσωπα που σημάδεψαν  τη ζωή σου, ποια θα ήταν αυτά; Αν σήκωνες το ποτήρι σου για να κάνεις μια πρόποση στο καθένα από αυτά,  τι θα τους έλεγες; Και τι θα είχες μάθει για τον εαυτό σου  όταν όλα θα είχαν ειπωθεί;

Στο μπαρ ενός πολυτελούς ξενοδοχείου σε μια μικρή πόλη της Ιρλανδίας κάθεται ο ογδοντατετράχρονος Μόρις Χάνιγκαν, έτοιμος να διηγηθεί την ιστορία του. Μόνος, ως συνήθως, σε μια βραδιά θα κάνει πέντε προπόσεις σε πέντε ανθρώπους που σήμαιναν πολλά για αυτόν και καθόρισαν την πορεία της ζωής του. Μέσα από τις ιστορίες που διηγείται –συναισθήματα που ποτέ δεν εκδηλώθηκαν, μια μυστική, καλά κρυμμένη τραγωδία, μια βαθιά αγάπη που ποτέ δεν εκφράστηκε– η ζωή ενός άντρα ξεδιπλώνεται με ένταση, ειλικρίνεια και γενναιότητα.

Συγκινητικό και συμπονετικό, το ντεμπούτο της πολλά υποσχόμενης νέας συγγραφέως της Ιρλανδίας είναι εντυπωσιακό. Η φωνή του Μόρις Χάνιγκαν θα συνεχίσει να αντηχεί ακόμα και όταν ολοκληρωθεί η ανάγνωση του βιβλίου, αφότου όλα θα έχουν ειπωθεί.

Μετάφραση: Αργυρώ Μαντόγλου

Κωδ.: 35227

Σελίδες: 352

Διαστάσεις: 14 x 20,5

ISBN: 978-618-02-1293-8

Τιμή: 15,50 €

Βιογραφικό σημείωμα συγγραφέα:

Η Ανν Γκρίφιν γεννήθηκε στο Δουβλίνο το 1969. Σπούδασε Ιστορία στο Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Δουβλίνου (UCD) και στη συνέχεια εργάστηκε για οκτώ χρόνια στη μεγάλη αλυσίδα βιβλιο πωλείων Waterstones. Μετά την επιτυχημένη καριέρα της στον χώρο του βιβλίου πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε μια σειρά από κοινωφελείς οργανισμούς στην Αγγλία και την Ιρλανδία.

Άρχισε να γράφει το 2013 και κείμενά της έχουν δημοσιευθεί σε αρκετά έντυπα, όπως The Irish Times, The Stinging Fly, The Lonely Crowd, ενώ μια συλλογή με διηγήματα εκδόθηκε από τη βιβλιοθήκη Cork County Library. Για το σύνολο των διηγημάτων της έχει λάβει το σημαντικό λογοτεχνικό βραβείο John McGahern στην Ιρλανδία. Ήταν, επίσης, υποψήφια στη μικρή λίστα για το βραβείο Hennessy New Irish Writing , καθώς και στον δια γωνισμό διηγήματος της οικονομικής εφημερίδας The Sunday Business Post .

Το Όταν όλα έχουν ειπωθεί είναι το πρώτο της μυθιστόρημα. Εκδόθηκε στις αρχές του 2019 και σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας με τα ευπώλητα βιβλία της Ιρλανδίας, ενώ ήδη μεταφράζεται σε δώδεκα γλώσσες. Η Ανν Γκρίφιν ζει στην Ιρλανδία με τον σύζυγο και τον γιο της.         

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΜΠΑΤΑΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  2. ΣΤΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ