Δύο τυχερές μανούλες θα κερδίσουν από ένα μαγιό – πάνα για μωρά από το κατάστημα ηλεκτρονικής πώλησης kolymbi.gr !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το κατάστημα ηλεκτρονικής πώλησης kolymbi.gr δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές μανούλες να κερδίσουν από ένα μαγιό – πάνα για μωρά.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

  1. να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή από το συγκεκριμένο μαγιό – πάνα για μωρά

α) 20,00 ευρώ β) 11,00 ευρώ γ)15,00 ευρώ


 και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr .

Οι νικήτριες θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου:

Μαγιό-πάνα για μωρά με ειδική επίστρωση για την αποφυγή "ατυχημάτων".  Ιδιαίτερα ελαφρύ, πολύ καλή εφαρμογή.  Επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων.  Πλύσιμο στο χέρι και στο πλυντήριο.  Ιδανικό για την υγιεινή της πισίνας.

Λίγα λόγια για το κατάστημα ηλεκτρονικής πώλησης kolymbi.gr :

Το kolymbi.gr είναι ένα κατάστημα ηλεκτρονικής πώλησης με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές, με άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Υποστηριζόμενο από το φυσικό κατάστημα «ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ από το 1925» και την εμπειρία του kalaitzis.gr του δίνει το πλεονέκτημα να αποκτά συνεχώς εμπειρία και να προσαρμόζει την ποικιλία των προϊόντων του ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών και της αγοράς. 

 

Σε συνεργασία με πάνω από 15 επίσημους αντιπροσώπους, εξουσιοδοτημένους ή αποκλειστικούς εισαγωγείς, έχουμε εξασφαλίσει ευρεία γκάμα προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Η παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές είναι ο μόνιμος και διαρκής στόχος μας, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση και συνεχώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών μας.

 

Στο πλαίσιο της παροχής ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, η εταιρία μας στηρίζεται στους παρακάτω τέσσερις βασικούς άξονες:

 • Χαμηλή τιμολογιακή πολιτική

• Αισθητική ανωτερότητα

• Ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών

• Ανάπτυξη υγιών σχέσεων

 Το kolymbi.gr, έχοντας σαν προτεραιότητα τον πελάτη, θα προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα, παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σ' ένα περιβάλλον του οποίου η προστασία αποτελεί κύρια φροντίδα και μέλημά του.

Στοιχεία επικοινωνίας:

kolymbi.gr

14ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών
Τ.Θ. 60407, τ.κ. 570 01, Θέρμη, Θεσσαλονίκη.
Τηλ: 2310 465 693, Fax: 2310 465 692

E-mail:sales@kolymbi.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Κωνσταντινιδου Χριστινα
  2. Δελιγκα Φωτεινή Αγόρι