Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει το επιτραπέζιο παιχνίδι Boo…Μην το πεις!!!(03-208)με λέξεις και κάρτες για όλη την οικογένεια, από την εταιρεία ελληνικών παιχνιδιών στην Ελλάδα «ΕΠΑ»

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με  την εταιρεία ελληνικών παιχνιδιών   «ΕΠΑ» δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό  παιδάκι να κερδίσει  ένα επιτραπέζιο παιχνίδι «Boo…Μην το πεις!!! (03-208) με λέξεις και κάρτες για όλη την οικογένεια».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει 1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας ελληνικών παιχνιδιών στην Ελλάδα «ΕΠΑ» στο facebook:  https://www.facebook.com/epa-toys-154158014649696/          

 2) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε για πόσους παίκτες προορίζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι:

α)4+  παίκτες,  β) 2 παίκτες,  γ) 6 παίκτες

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Ο  νικητής  θα λάβει   το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει   δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Ταυτότητα του δώρου :

«Boo…Μην το πεις!!! (03-208) με λέξεις και κάρτες για όλη την οικογένεια» 

Το κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι για 4 ή περισσότερους παίκτες, τώρα σε διπλή έκδοση 2 σε 1! Θα καταφέρεις μέσα σε ένα λεπτό να δώσεις στην ομάδα σου να καταλάβει ποια είναι η κρυμμένη λέξη, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσεις τις πέντε «απαγορευμένες» λέξεις;

 Ο χρόνος κυλάει, η κλεψύδρα αδειάζει σιγά-σιγά, η κόρνα ετοιμάζεται να σου θυμίσει ότι ….έχασες! 

Η JUNIOR έκδοση με σχεδόν 500 λέξεις περιλαμβάνει 2 απαγορευμένες λέξεις και προτείνεται για ηλικία 7+. 

Η FAMILY EDITION περιλαμβάνει σχεδόν 1000 λέξεις και προτείνεται για ηλικίες 12+. 

Παράγεται 100% στην Ελλάδα, από την «ΕΠΑ» που κατασκευάζει ποιοτικά παιχνίδια από το 1930. Τώρα ξεχωριστή διασκέδαση ΒΟΟ…ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ για ΜΙΚΡΟΥΣ & μεγάλους !

 

Λίγα λόγια για την «ΕΠΑ»:

Η παλαιότερη εταιρία κατασκευής ελληνικών παιδικών παιχνιδιών στην Ελλάδα με έτος ίδρυσης το 1930, η «ΕΠΑ», προμηθεύει με επιτραπέζια παιχνίδια την αγορά  σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Με ένα μηχανολογικό εξοπλισμό που ανανεώνεται σταδιακά, με μια φήμη και μια ιστορία που λίγες επιχειρήσεις έχουν, η εταιρία οδηγείται στον 21ο αιώνα. Παράλληλα με την κατασκευή και την ανανέωση όλων των επιτραπέζιων παιχνιδιών της, η εταιρία επεκτείνει, με μεγάλη επιτυχία ,τις δραστηριότητές της και στην αποκλειστική αντιπροσώπευση επιλεγμένων οίκων παιχνιδιών του εξωτερικού.

 

Επικοινωνία:

«ΕΠΑ»

10 χλμ Εθνκής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, Θέρμη, Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 461 132, 2310 461 958 & e-mail:info@epatoys.gr

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

H νικήτρια ειναι η Μιχαηλίδου Ευγενία